|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar bu konuya şu ana kadar değinmedik aryıca TV de hiç bi baglantılı bilgi negatip veya pozitif duymadım.. malum
-sukuşları+göller+sazan . -aynı mekan... araştıran varmı???. her ne kadar tatlısu balıgı yemek üzre 100 derecelerde kızarıyorsada....malum olta attıgımız suda sakarmekeler+sutavukları.vs.. yaşıyor. |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mufi kardeşim;
kesin olmamakla beraber,elle-sıvıyla-- ve hastalıklı hayvanın dışkısıyla bulaştığını,70 derecenin üstünde pişen etleri yiyenlere virüs bulaşmadığı basın yoluyla ve gelen mail' lerde belirtiyorlar. Bu konuda dikkat etmek gerekiyor.Tatlısu balıklarıda çamurlu ortamda ne buldularsa yiyorlar kendileri hasta olmasalarda taşıyıcı olabilirler.Aşırı dikkat etmek gerekiyor hasas bir durum.Bu konuda sn; dr'lerden önce yorum yaptığım için özür.
__________________
Önder ALTAN 1963 İŞİ /MEMLEKETİ/ EVİ MANİSA/ iZMİR /ÇANDARLI
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Domuz Gribi Hakkında Genel Bilgiler.. | Necati ARAT | SAĞLIK | 6 | 27-10-2009 11:34 |
Kuş Gribi | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 37 | 04-02-2006 08:55 |