|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar ben deniz balıkçılığına yeni başlamış biri olarak dip oltasıyla bi balık yakaladım ne oldugunu kime sorduysam net cevap alamadım resmi sizlerle paylaşmakta fayda gördüm
Resim Net Değil Ama İdare Edin Artık ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
0 Rh (+) ANIL ÜNALAN EŞREFPAŞA/İZMİR Telefon : 05058552330 Ziraat Teknikeri Bu mesaj en son " 14-06-2008 " tarihinde saat 16:13 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kardeşim Bursa Kurşunluda Çıktı Balık
![]() |
![]() |
#4 | ||||
|
![]() Bursa da baLon oLucağını zannetmiyorum
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sagol kardeşim teşekkür ederim
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ertuğrul kardeşim öncelikle hoşgeldin.
Ben balığı, renkli göğüs yüzgeçi ve kuyruğu nedeni ile kırlangıça benzettim.Ama, kırlangıç biraz daha kırmızımsı oluyor, bu ise kamulaj desenli.belki buna yakın başka bir cinstir. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi balıgın yüzgeçleri mavimsi bir oltacı arkadaşa sordum bi iskorpit dedi deil dedim sonra kırlangıç dedi ondanda vazgeçti balon balıgı dedi bende ugraşamadım saldım denize
![]() |
![]() |
#8 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sizi yanıltmak istemem ama sanki fener balıgı olabilir. Agız kısmı yukarı mı bakıyordu?
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
|
![]() İskorpit oLmadığına eminim
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
evet tam olarak hatırlayamıcam ama öyle gibiydi
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
bu balığın türü nedir? | ORUC_REİS | Tatlı Su Balıkları | 1 | 19-07-2009 21:37 |
Balığın Pişirilmesi | necobey | Balık Yemekleri | 1 | 06-10-2007 15:37 |
Sevindirici Haber,Muğla’da 33 yeni balık türü | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 04-03-2007 01:39 |
İnsandan sonra doğaya en çok zarar veren ikinci canlı türü! | Sinan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 28-08-2006 12:49 |
Balığın Faydaları... | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 25-12-2005 00:08 |