|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İki hafta aradan sonra yine beraberiz. Meteorolaji ve poseidon havayı 3.5 ve yeryer 4.6 poyraz versede bizi yıldıramadı.
Ben, Abim, Engin ve Raif Abi ile Çeşmealtı macerasına başladık. Sonuç olarak: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İbrahim abi kıskançlık, çekememezlik hat saffaya çıktı bende
![]() ![]() Tebrikler abi (Allah nazardan saklasın ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Her zamanki gibi çok güzel bir av gerçekleştirmişsiniz
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbrahim kardeşim tebrikler, daha irileri de denk gelmesi dileğiyle,
paylaşımın için teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Harika mercanlar, en kötü avınız böyle olsun
![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() bu balıklara bakılarak süper diyorum çok güzel av olmuş ibrahim abi tebrik ediyorum...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler ibrahim
![]() ![]() ![]() bundan sonra senin adın mercancıbaşı ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Yem olarak ne kullandınız acaba sorabilir miyim?
Bende Urla taraflarında yakında (bu haftasonu) balığa çıkmayı planlıyorum, bir türlü hangi yemi kullansam karar veremedim. Ekstra olarak şunu sorayım, Urla civarlarında en kaliteli ve çeşitli canlı yemleri nereden bulabilirim. Benim yol üzerinde Güzelbahçe balık pazarı yanında bir yemcim vardı genelden oradan alıyordum, daha iyi bi yer varsa tavsiye edebileceğiniz sevinirim.
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() TebrikLer ibrahim abi güzeL av yapmışsın yine başarıLarının devamını diLiyoruz
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Tebrikler gercektende supersiniz.Allah daim etsin.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
04.07.2009 yenılıman acıkları sabah suyu | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 45 | 17-11-2009 10:11 |
14 12 2008 sabah levrekleri | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 16-12-2008 11:12 |
10/10/2008 sabah güzelleri | polmurat | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 14-10-2008 11:14 |
04-08-2008 sabah avı karadeniz ereğli | emrereis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 07-08-2008 19:48 |
2008-03-16 sabah lüferi | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 17-03-2008 21:45 |