![]() |
#1 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() Bir yerde eski toprak bir balıkçının şu şekildeki fotoğrafına rastladım. Bu kişinin açıklamasında; fotoğraftaki yemin her zakkum yaprağından olmadığı, dayanıklı olanlarından dikkatlice hazırlandığı şeklindeki yorumunu da gördüm. Şimdi; bahsi geçen kişinin eski toprak olması, boşa kürek sallayacak bir amcamız olmayacağından yola çıkarak, bu konudaki deneyimlerinin kayda değer olduğunu düşünüyorum. Sizlerin bu konudaki yorumu nedir ? Böyle bir sahte iş yapar mı ? Yapar ise, bunların varyasyonları kullanılabilir mi ? ![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İş yaparsa tatLısu da iş yapıcağını düşünüyorum amcamda da zate tatLısu baLıkçısı tipi var. Denizde bu şekiL bi takımın iş yapıcağını hiç zannedemiyorum..
![]() |
![]() |
#3 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tatlı su balıkçısı tipi nasıl oluyor yahu ? ![]() ![]() ![]() ![]() Bende hangi av tipi var mesela ![]() ![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Amcanın tip tam balıkçı tipi allah için
![]() Cem kardeşim, amcanın yüzünde gözünde tuz kalıntısı olmadığı için Anıl kardeşimiz öyle bir yorumda bulundu muhtemelen ![]() ![]() Sahteye gelince, balığın çok bol olduğu yerlerde iş yapar muhtemelen, balık o kadar bol olucak ve öyle bir yem kavgası olucak ki balıklar arasında 'ota, ...ka' atlıycak balıklar ![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan abi koptum
![]() Ayrıca bana sorarsanız amcam tam olarak deniz balıkçısı ve muhtemelen Egeli hatta büyük ihtimal Çanakkaleli. Neyse bizi amcanın nüfus kütüğüne kayıtlı olduğu yer değil zakkumdan yaptığı yem ilgilendiriyor ![]() Bu çok eski bir yöntem yani daha sahte balıklar ülkemize uğramamışken kullanılan teknik. Nasıl ki hayvanların tüyü kullanılıyorsa buda onun gibi bir yöntem. Şimdi nerde okudum hatırlamıyorum ama bunlarla levrek yakalıyorlarmış. (Belkide TRT 'nin sadece 3/4 bölüm yayınladığı bir balıkçılık programında izlemişimdir) Yani balıklar olmadık yerde, olmadık şeylere atlamayı sever. Yinede teknoloji bu kadar gelişmişken yani rapala, yo-zuri sahteleri rafta görünce bizim bile aklımız giderken bu yemi kullanmak pek mantıklı değil.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim bu konu başlığı, epey ilginç yorumlara gebe olacak gibi ![]() ![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 10-07-2008 " tarihinde saat 11:10 itibariyle xnode tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Cem üstadım harita güzel ama her kim hazırlamışsa haritayı Ege bölgesinden Ayvalık ve Edremiti afaroz etmiş
![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 10-07-2008 " tarihinde saat 11:14 itibariyle hasanova tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sırf meraktan gittim baktım kimi haritalarda Ayvalık ve Edermit bu şekilde Ege bölgesine
![]() kimi haritalarda da Cem'in koyduğu haritalar gibi.. Ne konu oldu be herşey problem yarattı ![]() ![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bu son bulduğum Ege bölgesi haritasında yeni bir soluk gelmiş olaya
![]() ![]() ![]() ![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
|
![]() İlginç gerçekten
![]() ![]() ![]() Ben Çanakkale'yi Marmara bölgesinde biliyorum. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 10-07-2008 " tarihinde saat 11:35 itibariyle xnode tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balıkçının Günlüğü "DÖNÜŞ" | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 11-05-2007 08:47 |
Bir balıkçının rüyası ahhh ah | kutluhan | Videolar | 4 | 30-04-2007 15:27 |
Usta balıkçılara Usta balık buyruun. | Anıl ÜNALAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 12-09-2006 12:52 |