|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Onlar çok güzel günlerdi. Hatta kasaların doldurulmasına yardım edenlere birer torba sardalya veren tratacıları bile gördüm. O işin şanındandır, dökülen balıklar ise yaptıkları av sonrası kimsenin gözü kalmasın diye toplayanlara terkedilenlerdi...
![]() Hatta sana dahasını da anlatayım. Çocukluğumun büyük bir bölümü Deniz Bostanlı sında geçti. Eskiden iki ayrı Bostanlı vardı KSK de. Burası tipik bir balıkçı köyüydü, şimdi ki gibi apartman bostanı gibi değil ![]() Tratalar ayıklanırken; ısparozlar balıktan sayılmaz, ağdan çıkarılınca denize atılır, kumda ısparoz kümeleri oluşurdu. Yoksul halk gelir onları toplar evlerine götürürlerdi ![]() ![]() Neyse gelelim senin papalinalara ![]() Papalina ile şimdilik bu kadar ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yusuf abi dediğin gibi ısparoz balıktan sayılmazdı ve işi gücü bırakıp kasalardan ısparoz toplayıp denize geri atarlardı, bunların yanında ufak ne denk gelirse oda denize canlı canlı iade edilirdi.
Bu konu çok karıştı biz en iyisi papalina-sardalya konusunu başka bir yerde işleyelim. Şu asıl papalinanın bilimsel adını falan bulmaya gayret edeyim ben.
![]() |
![]() |
#23 | |||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() çanakkales onsekiz mart üniversitesi su ürünleri fakültesinden arkadaşıma bu fotoyu gönderdim hasan kardeşimizin dediği gibi kağıt balığı eti yenilmezmiş etinde bazı maddeler zehirlenmeye yol açıyormuş bu yüzeden gelirse yemeyiniz
ben sormadan önce yemiştim
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||
|
![]()
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Şimdiden afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#28 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Emin bey geçmiş olsun.. inşallah balığın hepsini yememişsindir..
Ben bir teşekkürü hak ettim galiba... ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
merhaba arkadaşlar | KAZIM_35 | Tanışma | 14 | 08-10-2009 19:34 |
Arkadaşlar merhaba | ragıp oy | Tanışma | 10 | 02-09-2007 06:18 |
Şu yayına bakarmısınız? | balıkcı67 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 13-04-2007 19:04 |
Arkadaşlar şu balığa bir bakarmısınız bizim CASPER gibi | h.barutcu | Videolar | 9 | 19-12-2006 22:29 |