|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
selam son levrek avımız [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] buda son video muz tüm arkadaşlara selam
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi süper avlar harika görüntüler. Yalnız 2. videoda bir barbun vardı ki o hepsinden fazla canımı çektirdi
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Miço ![]()
|
![]() teşekkürler kardeşim bende barbunu tek geçerim o kral
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Volkan kardeşim süper ve keyif veren çekimler emeğine ve eline sağlık teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel video volkan abi tebrik ederim.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Vay be neymişiniz siz böyle
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Biz de balıkçıyız diye geçiniyoruz işte
![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Miço ![]()
|
![]() estafurullah ben biraz şanslıyım diyelim birde balıkçı kasabasında yaşıyorum ve çocukluğum dan beri denizdeyim yılların tecrübesi sizlerde bu işe gönülvermiş amatör balıkçı ve doğa dostu insanlarsınız umarım hayellerinizdeki balık avlarını yapabilir trofeleri yakalarsınız
yorumunuz için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Yaşadığın balıkçı kasabasını da bu videoya ekleseydin keşke. Kasabayı öğrenir seyredenler ve bunun da kasabaya yararı olurdu diye de düşünüyorum dostum..! Osman Bey'in bu konuda senelerdir çabaları takip ediyorum yakından... Bu benim düşüncem tabi, sen nasıl değerlendirirsin bilemem.. ![]() Tekrar tekrar tebrikler... Yenilerini bekliyoruz ![]()
Yusuf R.D. - 1949 ŞANSINIZ BOL, BALIKLARINIZ BÜYÜK, YOLUNUZ AÇIK OLSUN... Bu mesaj en son " 04-08-2008 " tarihinde saat 23:26 itibariyle gerence tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
!!!...Mutlu Keyifli ve Bereketli Zeytinler ...!!! | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 78 | 15-01-2010 17:52 |
!!!..Mutlu Keyifli ve Bereketli Zeytinler !!!...((VİDEO))...!!! | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-12-2009 21:37 |
Selamlar keyifli avlar.... | temur_akin | Tanışma | 2 | 18-08-2008 19:01 |
Bodrum'da keyifli bir av | BİRİM | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 01-11-2007 21:29 |