![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi ben bu tavuk göğsünü aldım çimçim de aldım buzlu buzluydu aldıgımda çimçimi biraz tuz ve sarımsak ekleyıp püre haline getirdim sonra suyunu çektirdiğim tavuk göğsünden yaptıgım kurtçukları attım bu mayinin içine ama acayip bi kokusu oldu..
poşetın içine koydum guzel karışsın diye ama poşeti açınca çok pis kokuyor gerçekten.. acaba ben mi kokuttum bunu yoksa bu kokusu normal mi? cevabınızı bekliyorum teşekkurler şimdiden... bu arada şimdi imza ayarları dersiniz onun nerden yazıldıgını bilmiyorum ama 1984 izmir ziya 0 RH+ saygılar Bu mesaj en son " 19-09-2008 " tarihinde saat 00:43 itibariyle zziyann tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Paylaşım çok güzel.Tebrikler...
__________________
Ali/Çanakkale/1965 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hocam ben bunu yaparsam valide evden atar beni
__________________
Alper 23/08/1978 İskenderun ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çok güzel tarifler ilk defa duyuyorum paylaştıgınız için çok teşekkür ederim
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() En yakın zamanda tavuklusundan bir deneme yapacağım. Yalnız ben sardalya ile yapmayı düşünüyorum. Çok güzel tarifler vallaha, bu balıklar bunu yemezse ben bile yerim
![]() Paylaşım için çok teşekkürler |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cem üstadım mesajını daha yeni gördüm gerçekten çok ilginç ve denenesi birşey gibi geliyor bana!!!
En kısa zamanda deneyip sonucu buradan bildireceğim!!!
__________________
Varolmak derin mavi sularda ![]() UFUK 1979 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Yöntemi denedim, fakat benim hazırladığım solüsyon tavuk göğsü parçalarını eritti, Acaba sarımsak mı fazla geldi ?
__________________
Serhat BALCIOĞLU 52, Kimya Mühendisi İzmir |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sarımsağı, aromasını arttırmak ve keskin koku vermek için kullanıyoruz. Burada esas olan çimçim tadında tavuk eti üretmekti. Tabii 1 ay kalırsa bozulur
![]()
__________________
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzel bilgiler Cem.
Teşekkürler paylaşım için. Bende hamur üzerine birkaç deneme yaptım. Yumurtalı,peynirli filan. Ha sülünez ha mamun ha hamur. Hepsi ayni sonucu verdi. Yem olmadıgı zamanlarda her türlü iş yapıyor. ![]()
__________________
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan
|
![]() Paylaşım için teşekkürler..
denenmesi gereken teknikler.. Birkaç defada tutturamazsak, tarifi deneme yanılma ile mutlaka verim alınacaktır.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Daha önce hiç görmediğiniz zargana yakalama yöntemi | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 12 | 30-03-2010 18:58 |
çıpura için avlak tarif edebilirmisiniz. | baris1975 | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 10-12-2008 00:01 |
Sardalyalı dip kıbrısını tarif edebilecek yok mu? | Anıl ÜNALAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 35 | 10-09-2008 16:06 |
bir tarif lazim | twennwolf | Balık Yemekleri | 19 | 28-08-2007 19:21 |
Kullanılan Ağlar | Güven ÖZYELDAN | Diğer Malzemeler | 4 | 11-09-2006 15:10 |