|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
Anket Sonuçlarını Görüntüle: Fethiyede en vermli kıyıdan denizde balık avı bölgesi neresidir? | |||
Çalış ve çarşı bölgesi |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 60,00% |
ölüdeniz bölgesi |
0 | 0% |
Kuleli ve civarı koylar |
0 | 0% |
Diğer. |
2 | 40,00% |
Oylayanlar: 5. Bu ankette oy kullanamazsınız |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() mERHABA ARKADAŞLAR
Forumda varmı bulamadım ama yoksa bu bölgenin, avlarını ve türlerini burada paylaşırsak hem bizler hemde yöreye gelen tuist arkadaşlara yardımımız olur. ![]() ![]() Bir de önemli bir deneyim. MAMUNLAR ÖLMEMEsİ İÇİN Şişeyi buzlukta dondurunuz. poşete koyup bu poşete mamunları kutusuyla koyuyoruz. poşet içi serin ve nemli kalıyor. Mamunlar çok uzun süre yaşıyor..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() doğma büyüme fethiyeliyim , uzun zamandır balığa gitmiyordum (yaklaşık 6 sene) , eylül ayında fethiye iskelesinde gezineyim dedim , baktım millet at çek yapıyo , heveslendik gittik vikinge tarkan abinin yanına , 22 lik shakespeare 6 numara dövme çelik olta birazda yaprak kurşun aldım , 600-700 gramlık avridaları çektik , şimdi pek yok ama yine gidiyom tek tük alıyom , kasımda askerim , o zamana kadar gidicem.
mamunla avlanıyosan 2. karagözlere gidiceksin hocam , sandal falan bulabilirsen koca migros torbasını çupralarla doldurursun , iskelede kayışlar ve deniz tosbaaları rahat bırakmıyor eti ![]() son olarak oylamada hep turistik yerleri yazmışsın , hocam milletin denize girdiği yerde balık tutma olasılığın nedir ? ![]() kıyıdan avlanacaksan ece sarayı otelinin oralardan avlanacaksın , yat limanı geceleri güzel levrek yapar , hadi rastgelsin ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Eyvallah harun arkadaş. kuleli civarı koylar derken kastım o yarımada idi. güzel bilgilerini tecrübe edeceğim. sağolasın.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar fethiye avcıları nerede
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() fethıye konusunda yardımcı olamıyoum cunku o bölgede hıc avlanmadım ızmır konusunda yardım ıstersenız buradayım
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Fethiye'de bu mevsimde ne avlanır ? | silver1701 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 21-06-2012 09:54 |
Eskişehir bölgesi sakarya nehri | sazancı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 01-06-2012 15:46 |
Yelkenli ile Fransa Gruissan-Fethiye gezisi | Melih | ANILAR | 0 | 26-06-2008 20:38 |
Eskişehir bölgesi Dodurga barajı | sazancı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 1 | 01-10-2007 21:18 |
uydudan av bölgesi.. :-) | varior | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 15 | 20-12-2006 12:01 |