|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() herkese selam arkadaslar tekneme yeni bir motor almam gerek bi arkadastan buldum34lük super star marin bunu daha onceden kullanan varmı veyahut bilgisi olan ses duzeyi ve yakıtta nasıldır problem cıkarırmı vs vs bilgilendirirseniz sevinirim.
|
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süper Star motoru daha önçe kullanan arkadaşların memnun kalmadığını biliyorum.
Hatta halk arasında Süper ........ diye isim takmışlar. Kullananların memnuniyetsizliği karşısında ben tavsiye etmem. Sonuçta karar senin.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15 hp motor arıyorum | ertanileri | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 07-02-2010 11:06 |
seagull motor icin yardim. | rokko | Tekne Bakımı ve Donanımı | 5 | 19-07-2009 22:01 |
Alba Star Milenium 60 Makinem Bozuldu Yardım | emrereis | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 6 | 04-08-2008 23:13 |
Mersinden Karakulak star/ankara | star | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 17-05-2006 05:04 |