|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhabalar ben erdekten mustafa benim tek bir sorunum var oda sualtında nefesimi teterince tutamamam hersey iyigüzel yatacağım yeri buluyorum saklanıp hedef küçültüyorum ama yeteri kadar dipte kalmadan nefesim tükeniyou ve yüzeye çıkmak zorunda kalıyorum şu nefesimi arttırabileceğim püf noktası spor vb birşeyler varsa benimlede paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhabalar aramıza hoşgeldiniz.
İmza kısmını doldurursanız sevinirim. Hem sizi daha iyi tanımış olur hitapta kusur etmeyiz. Jak hocanın bir yazısı mevcut forumda bu konuyla ilgili aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sualtı dünyası | kingdiver | ZIPKINLA SUALTI AVI | 5 | 01-02-2010 09:57 |
Ülkemizdeki Sualtı Kulüpleri | levrek | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 29-05-2008 21:25 |
Sualtı dünyasından fotoğraflar... | gerence | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 11-05-2008 20:45 |
Kıyılarımız ve sualtı... | katiti | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 3 | 22-09-2006 12:36 |