|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Değerli arkadaşlar. acyip derecede balık iştahım kabardı. Bu aralar mordoğandan verim alındığı bilgisini aldığım için hafta sonu arkadaşlarla mordoğana gitmeyi düşünüyoruz.Ancak mordoğanda tekne ve ilşinin ehli bir kaptan tanımıyoruz. Sizlerdeb bu konuda yardım istiyorum. Bildiğiniz< gibi bazen kaptanlar bölgeyi bilmeyenleri alakasız yerlere götürebiliyor.O nedenle sizin tavsiye edeceğiniz bir tekne önerirseniz çokkkk sevinirim.
Yardımlarınızla çıkacağım bu avın fotolarını sizlerle paylaşmak bir onur olacaktır. Sevgilerimle ugur / izmir 1976 |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kardeşim ben harrare mordoğanda tanıdık bir abimiz var sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
kaç kişisiniz bir haber yazarsan görüştürürüm seni Bu mesaj en son " 22-10-2008 " tarihinde saat 19:51 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Harrare öncelikle kurallar gereği imzanızı doldurunuz. Daha sonra tekne sahibi kişinin ve siteye girenlerin menfaati açısından [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] şuraya numarasını bırakırsanız ilgili kişiler birbirlerine ulaşır.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
02.06.2007 Cumartesi günü.... | ishak BALLICA | DENİZ AVI KARADAN | 36 | 31-10-2007 15:03 |