|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() öncelikle Cumhuriyetimizin nice 85 yıllarını,özünde hiçbirşey kaybetmeden,tekrar tekrar kutlanabilmesini temenni ederim.
Tatili fırsat bilip bastık motorun marşına.Artık lidakiler yavaş yavaş yayılmaya başladı sanırım.İyice seyrekleşti.Neyse demekki sıra Urla taraflarına geliyor.Bacanakla beraber yaptığımız avın raporunıu veriyorum arkadaşlar. yer Güzelbahçe açıkları,yem yengeç,takım zoka. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi, tebrik edmekten ellerim yoruldu.
Sen lidaki çekmekten yorulmadın mı? Şaka bir yana ellerine kollarına sağlık afiyet olsun.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Samimi olmak gerekirse,derinden mercan çekmenin keyfini özledim demem gerekir.teşekkür ederim İbrahim.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() ellerine ve emeğine sağlık. afiyet olun. güzelbahçeden iyi balık çıkmış.tebrikler
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muratcım tebrikler, balıklar pırıl pırıl masallah. daha irileri de rastgele
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Uğur'cum.Darısı başına.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Ellerinize saglik.süper av olmuş.biz şansimizi 28 inde foçadan denedik ama sonuç hüsran oldu.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() murat abi ibrahiminde dedigi gibi biz seni tebrik etmekten yorulduk daga büyükleride nasip olur insallah eline koluna sağlık
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
VİP ![]()
|
![]() Murat kardeşim harika balıklar.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
18.10.2009 Çeşmealtı Lidaki Raporu. | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 37 | 09-11-2009 00:03 |
bugünün lidaki raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 05-01-2009 22:53 |
02.11.2008 lidaki raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 06-11-2008 16:49 |
25.10.2008 lidaki raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 28-10-2008 09:46 |
18.10.2008 lidaki raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 23-10-2008 14:23 |