|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() gerçek olamazzzz...pazar malına benziyor......
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Söylediğiniz şey hiç hoş değil gerçekten, bu kanıya nasıl vardınız onuda anlayabilmiş değilim.
Ayrıca imza ayarlarınızı yaparsanız sevinirim.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Nevzat bey.Oldukça bereketli olmuş.Devamını dilerim.
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() maşallah abi mükemmel bütün avların böyle olsun inşallah ama abi senden bi tüyo istesem nerden tutuyosun bunları bizede söylesen özledim böyle balık tutmayı
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() aga bayramı ayarlada gidelim artık kurtlar büyüdü iyice
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan
|
![]() sprinter kardeşim önce şu imza ayarlarını bi yap sonra kimin pazar malı kimin balık tuttuğuna hep beraber karar verelim.böyle ucuz sohbetlerle aramızda bulunmayın ben nevzat ı tanımam etmem bilmediğin kişi hakkında bu sitede kimseye çamur atılmasına müsade edilmez
şimdi önce imza ayarlarını yap istersen |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() nevzat abi senden ve diğer arkadaşlardan yardım bekliyorum benide aranıza alıp yardımcı olurmusunuz ben balık tutmaya çok hevesliyim ama çok bilgi
eksiğim var en baştada ne tarz bir olta hazırlamam gerektiği konusunda çupra mırmır gibi balıklar yakalamak istiyorum ve ben izmirde oturuyorum mümkünse bana nerde avlanmam daha iyi sonuç verir bunuda söyleyebilirmisin saygılar |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu ne aceledir? ![]() ![]() ![]() Önce tanışalım sonra balık konularınada geliriz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
alabalık avlarım | akinyildiz81 | TATLI SU AVI | 12 | 14-07-2010 14:27 |
çipura avlarım | salimokcu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 29-12-2009 17:55 |
Karma avlarım | xanderzone | ZIPKINLA SUALTI AVI | 11 | 10-08-2008 11:57 |
2007 avlarım:) | almora | DENİZ AVI KARADAN | 27 | 26-05-2008 19:46 |
Kefkende Ne Avlarım ? | ilhan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 9 | 19-09-2005 18:16 |