|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() 8 kasım cumartesi günü g. bahçe 2. limandan saat 7 30 da açıldık. yassıca adanın arkasındaki avlağımıza ulaştığımızda dalga yüksekliği bir hayli fazlaydı ve rüzgar vardı.
ilk denemelerde 5-6 kaba lidaki, aldık. havaya rağmen emeklerimize değecek diye umuyordukki balık biranda kesildi.akşama kadar boşuna uğraştık her yöntemi denedik ama nafile . bu arada yakaladığımız bir lidakinin tam ensesinde iyileşmeye başlamış bir yara izi dikkatimizi çekti.kafasının arkasından 2 cm2 lik kısmı kopartılan balığın doğanın yardımı ile iyileşmesine hayran kalmamak elde değildi. umarım sizlerin avları çok daha verimli olur. bir dahaki sefere kadar hoşçakalın. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
uğur 1976 izmirin denizi kız , kızı deniz kokar., izmirin sokakları hem kız hem deniz kokar.... Bu mesaj en son " 08-11-2008 " tarihinde saat 23:11 itibariyle shark1 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Uğur bey, lidakinin daha önce kalamar tarafından tadına bakılmış anlaşılan.
Bir çok yaranın en iyi tedavisi deniz suyu. Sayğılar.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Uğur abi sadece bu gazi lidaki mi var fotoğraf olarak
![]() İbrahim abinin dediği gibi kalamar bu arkadaşın tadına bakmış ucundan acık ![]() Tebrik ederim
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() çok ilginç yaw yinede lidaki lidakidir yani
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() valla büyük ümitlerle açıldık denize c. tesi günü ama bunun gibi 5-6 tane lidaki birde mercan aldık. bunlara ait fotograf koymaya gerek görmedim. bu lidakininde gazi oluşu ilgimi çekti o yüzden koydum fotoyu. ama çok ilg,inç arakadaşlar birden bire klesildi balık ve kaç yeri dolaştıysak durum değişmedi.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sağlık olsun Uğur.Görev yerine getirilmiş,lidakiler tutulmuş,temiz hava alınmış,haftanın stresi atılmış ya....Daha bereketli avlarının olmasını dilerim.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Uğur murat beye aynen katılıyorum. trafikten gürültüden uzak geçen zaman her şeye değer. al bu hafta çıkmadım pazartesi gününden yorgunum.deniz cömerttir bu hafta az sonra çok dengeler.yeterki doğru zamanda doğru yerde doğru yemle ol yüzün güler
bol bereketli avlar dileğiyle. Selamlar Saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Haklisiniz arkadaşlar. Bvücudum ne kadar yorulsada zihnim bir okadar dinlendi denizde. Bir dahaki seferin planlarini yaparak geçecek bu hafta nasilsa. Denizde müthiş bir huzur buluyorum.en ucuz terapi şekli bui değilmi zaten.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değeli uğur abim söylenecek çok şey yok kısacası güzel adamsın güzel
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() allah övmüşte yaratmış ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
21 kasım 2009 cumartesi çeşme/ ıldırı balık avı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 25-11-2009 22:33 |
bugünün lidaki raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 05-01-2009 22:53 |
02.11.2008 lidaki raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 06-11-2008 16:49 |
25.10.2008 lidaki raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 28-10-2008 09:46 |
18.10.2008 lidaki raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 23-10-2008 14:23 |