|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba hepinize adım hasan siteye yeni katıldım bende iyi bir alabalık hastasıyım biliyorum balık sezonu kapandı ama yinede sizlere sormak istedim ben erzincanda avlanıyorum ama hep meps avladım birde solucanı denemek istiyorum ama iğne numarasını bilmiyorum birde markasını iğnenin bana bu konuda biraz yardımcı olabilirmisinz
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Hasan kardeşim aramıza hoş geldin.İçsularda avlanan arkadaşlarımız sorularını yanıtlıyacaklardır.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tamam teşekkür ederim abi işşallah yanıtlarlar
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() aranızda hiç alabalıkçı yokmu soruma yanıt verern olmadı daha
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hasan kardeşim alabalık kuvetli bir balık olduğu için, markalı (sağlam) 6_10 numara arası iğne kullanabilirsin.. rastgele..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan kardeşim aramıza hoşgeldin!!
Paylaşımcı olman dileğiyle!!Kusura bakma tatlı su tecrübem hiç olmadığı içinsoruna yanıt veremiyorum ama tatlı su balıkçılığı yapan arkadaşlar muhakkak ilgilenirler!!
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hasan kardesımız aramıza hosgeldın ... tatlı su balıkcılıgı konusunda bılgı sahıbı olmadıgımdan sana yanıt veremedım ... balıgın bol olsun
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hehehe hasan naber bende şimdi üye oldum bu sorunun cevabını umarım bulmuşsundur lakin bu yıl canlı yemle alabalık avı yasakmış haberin olsun ben bu gün aynalı avına gidecektim bilmeyenler için söyleyeyim Erzurumda av sezonu devam ediyor
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
At-çek yardım | fahrettin | AT-ÇEK | 2 | 02-10-2011 19:49 |