|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selamlar adım Feridun doğma büyüme ist bayrampaşalıyım memleketim Rize uzun yıllardır Hobi olarak amatörce balık avı ile uğraşmaktayım son üç yıldır sadece deniz avı yapmaktayım genelde ava zodiac tarzı botla giderim favori avlarım arasında Lüfer palamut istavrit ilk sırayı alır forumda görüşmek dileğiyle..
Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öper iyi bayramlar dilerim. Kendime ait slayt video..İyi seyirler... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İstanbullu olmayanlara selam yok mu
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Taygun kelime düşüklüğü olmuş prd 'İSTANBULDAN' tüm site üyelerine salamlar.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() Bu arada hoşgeldiniz videolara şöyle bir göz attımda palamutlar harika yalnız bu sene çok umutluydum palamut bol olur diye biz izmirde tutamasakta tezgahta bol olunca fiyatıda düşüyor lezzetinden mahrum olmuyoruz. Henüz sadece 1 kez yeme fırsatım oldu beklenen düzeyde değil sanırım palamut bolluğu.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.Sizinde bayramınız mübarek olsun.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz bayramınız mübarek olsun!!!
Güzel paylaşımlar yapmak dileğiyle!!!
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
bu site harika... | mufi | METEOROLOJİ | 3 | 24-10-2008 09:50 |
site yönetimine | snn | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 4 | 07-12-2007 17:31 |
Yeni bir site | cevat2 | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 13 | 06-07-2007 18:34 |
yeni bir site | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 1 | 25-05-2007 06:13 |