|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öncelikle herkesin Kurban Bayramının sağlık mutluluk içinde geçmesini temenni eder,tatil süresince bereketli avlar dilerim.Arefe günü bacanak ile beraber yine ava gittik.Ancak sabah suyunu kaçırdık desem yeridir.Ama yinede Allah bereket versin. Resimdekilerin dışında neredeyse 1 kovaya yakın erkek mercan ve mandagözde vardı.Onları manzarayı bozar diyerek koymadım.Herkese rastgelsin.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buda aile fotoğrafı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() balıklar mükemmel tebrikler elinize saglık yer çeşmealtımı
![]() |
![]() |
#3 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İyi bayramlar Murat Abi, o balıkları evden mi yoksa iş yerinden geçen balıkçıdan mı aldın?
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() tebrikler murat çok bereketli bir avınız olmuş. daha bereketli avlar. dilerim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim.Yer zeytinler.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sanada iyi bayramlar İbrahim.Ben bunları evdeki akvaryumda besliyorum ve hafta sonlarıda sülünesle avlıyorum.Malum hava soğudu artık balığa çıkmak zor geliyor.Bu en büyük olanları,bitkilerin arkasına saklanmış,bende bukadar büyüdüklerini farketmemiştim.Tavsiye ederim.Yapabilirsen sende yap.Sende de akvaryum olduğunu biliyorum.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat hocam tebik ederim gerçekten çok güzel balıklar!!
Tam bayram bereketi diyebiliriz!!! Kuran yerine bu kuzularımı keseceksin yoksa ![]() Afiyet bal şeker olsun Allah kabul etsin ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Saol Ufuk.Espiriyi tutum gerçekten.Kurban bayramının bereketi sanırım.Darısı başına.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() ay vay vay ellerine sağlık. bayramdan sonra yeşil sahalara dönecğim inşallah
![]() |
![]() |
#10 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() güzel av olmuş tebrikler
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26-12-2008 Av Raporu :'( | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 28-12-2008 20:37 |
27.09.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 14-12-2008 00:07 |
21.11.2008 av raporu :( | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 27-11-2008 19:09 |
15.11.2008 Av Raporu | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 21-11-2008 22:51 |
16.08.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 25-08-2008 15:28 |