|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ufuk abi deniz tam kıvamındaydı köpüklüydü melanur havası vardı köpüge attım tek oltayı bişey yapıştı balık değildi anlamıştım poşet cekiyorum heralde derken bu hergele geldi aşağıdan misinayı kurtarayım derken sağ kıskacıyla kaptı işaret parmağımla baş parmagımın arasından
![]() ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Olsun kardeş sen almışsındır intikamını resimde gördüm arkadaş biraz zarar görmüştü
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
herkese başarılar şimdiden | hamurabi | Videolar | 0 | 25-12-2007 17:50 |
Çalışmalarında başarılar... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 21-03-2007 14:53 |