|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() mrb galiba sizde saatin türkçe klavuzu varmış bende ingilizcesi var tükçesini firmadan istedim ama göndermediler sen bu maillerden birine yollarsan sevinirim şimdiden teşekkürler serkanhazar2020@hotmail.com veya serkanhazar202024@gmail.com
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#43 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar,saati kullanıyorum.İşe yaradığını da gördüm.ancak bazı ayarlar şart.isteyen olursa ayarları detaylı bir şekilde,tüm sırasıyla anlatabilirim.Herkese iyi günler.
![]() |
![]() |
#44 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Üstadım denizdemi denediniz???
Gerçekten işe yaryor mu???Yarıyorsa almayı düşünüyorum!!!! Referanslar önemli!!!
![]() |
![]() |
#45 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Abi deniz ya da iç sular farketmiyecek diye düşünüyorum.çünkü bulunduğun yerin boylam deerecesini girip ayarliyosun.ben denizde denizde kullaniyorum.çeşme ildirda.ya da foçada.ildirdayken 26 foçadayken 27 derece olarak ayarliyorum.saat yaptiğin ayara göre balik gösteriyor.çalişma prensipinde sanirim istatistik bilgi de içeriyo.bulunduğun tarih saat ve ayin durumuna göre balik avlanma saatlerini gösteriyor.
![]() |
![]() |
#46 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selamlar. Saat hakkında olumlu raporlar almak güzel.Diğer kullanıcılardanda deneme sonuçlarını bekliyoruz.
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Birkaç tane daha olumlu referanstan sonra tamamdır bu işin peşine düşeceğim!!!
İbrahim özer arkadaşıma teşekkürler!!
![]() |
![]() |
#48 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ayın konumu dolunayı gösterdiğinde ful balık gösteriyor. ama dolunayda birkaç sefer değişik yerlerden gündüz av yaptığım halde hiçde başarılı sonuçlar vermedi.ve yine saat ''balık yok kardeşim boşa kürek çekme'' dediği zamanlarda da çok sağlam avlar yaptım. kısaca ,ay ne durumda bir bakayım diye balkona,çatıya çıkmaktansa kolumdakine bakayım diyenler için bu saat ideal.
![]() |
![]() |
#49 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() er35han tam olarak söylediğin gibi değil.örneğin ocak ayında dolun ayda ful gösterirken mayıs ayında dolunayda hiç göstermeyebiliyor. dediğim gibi sadeceayın durumu değil.hangi ayda olduğun hangi gün saat kaç.bukriterlerin tamamına göre tahmini bir bilgi veriyor.bu durumda iststistiki bilgi olduğunu dadüşünüyorum.
![]() |
![]() |
#50 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() dilki rica ederim.saatten gerçekten memnunum.gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Casio fishing aw82 türkçe kılavuz arıyorum | der76 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 22-11-2011 20:20 |
casio protrek saat | mesir | Satıyorum | 2 | 04-10-2010 13:15 |
2 saat kaldık | eminkaya | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 21-06-2008 11:21 |
gps libalık bulucu saat | theimam35 | GPS | 21 | 09-05-2007 14:23 |
casio mrt 200k-2v daliş saati | theimam35 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 5 | 09-02-2007 21:56 |