|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() arkadaşlar,hiç antalyalı yokmu?kaçtır hadi toplanalım hem tanışalım,hem balık avı yapalım diyorum kimse cevap bile yazmıyor.galiba tek antalyalı benim.kendim çalıp,kendim dinledikten antalyalı olan başka sitedede arkadaşlar vardır herhalde.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() oguzhan amca acık adres tlf. herseyi verdim
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() veliciğim sana özelden msj atıyorum okursan sevinirim.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() veliciğim sana özelden msj atmıştım,okumadınmı?
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() oguzhan amca yurt dısındaydım daha yenı sıteye girme fırsatım oldu kac zamandır uzaktım.. bir ara yıne haberlesıp organıze oluruz ama havaların düzelmesı lazım malum fırtına var
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() veliciğim,işallah hava güzel olunca bir av tertipleriz.sevgiler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Organizasyon | bucalı ferdi | Üye Organizasyonları | 16 | 16-10-2009 12:09 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 02-01-2009 17:28 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 06-12-2008 11:23 |
Organizasyon | avcı | Tanışma | 2 | 01-12-2008 23:42 |