![]() |
#61 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() canlı canlı bunlar haydeee mamuna gel mamuna bedavası bol bunlar....
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#62 | |||
Kaptan
|
![]() merhabalar. mamun her balığın kolaylıkla ilgisini çekebilecek cazibedeki bir yemdir.kemal hocamın göstermiş olduğu yemi iğneye takma stili ancak tekneden bırakma için uygun olabilir.ancak mamunun başla kuyruk ısmı arsındaki bölge nin çok zayıf olmasından dolayı kıyıdan 50-60 mt öteye bir kamışla atmak istediğimizde malesef ki mamunun başı kopacaktır.bunu bizzat çok kez denedim ve her atışımda gözlemlediğim sonuçlardan %80 kopuyor çıktı.ayrıca ısparaz,lidaki,kargöz
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() videoyu izleyemiyoruz malum yutube kpalı olduğu için. Ama şu mamunu iğneye takılışını tam olarak nasıl gorebiliriz. bide ıssırıyorumu bu hayvan yaw. görüntüsü iğrençte
![]()
halen tırıvırı kullanıyor, satttırıyorsanız, halen trolcülerin kural dışı avlanmasına göz yumuyorsanız, halen at-çek yaparken sahtenize kullanılmış ped dahil her türlü çöp yapışıyorsa, halen kıyıya 20 metrede ağ attırıyorsanız, altın kaplama sahte de kullansanız , sahtenize istediğiniz kadar action verin sadece atar ve çekersiniz. Arkadaşlarınız tarafından kenarımın amatör balıkçısı olarak tarihe isminizi kazırsınız Nihat-1969-A(-) İstanbul-Kadıköy |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Nihat bey bende o video olması lazım bulup başka bir video sitesi üzerinden yükleme yaparım bu gece.
![]() |
![]() |
#65 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkür ediyorum. Dört gözle bekliyorum.
halen tırıvırı kullanıyor, satttırıyorsanız, halen trolcülerin kural dışı avlanmasına göz yumuyorsanız, halen at-çek yaparken sahtenize kullanılmış ped dahil her türlü çöp yapışıyorsa, halen kıyıya 20 metrede ağ attırıyorsanız, altın kaplama sahte de kullansanız , sahtenize istediğiniz kadar action verin sadece atar ve çekersiniz. Arkadaşlarınız tarafından kenarımın amatör balıkçısı olarak tarihe isminizi kazırsınız Nihat-1969-A(-) İstanbul-Kadıköy |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tüm deniz sevdalı arkadaşlara merhaba.Yeni üyeyim.Mamun için şunu söyleyim.İzmit körfezinde bunun yerel adı KAÇAMARMARA dır.Dip balıkları(mırmır-eşkine) bu yeme bayılıyorlar.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() sevgili taygun 30 yıldan beri mamun kullanırım canlı olduğu sürecede üstüne yem tanımam.tek dezavantajı uzak atışlarda atarken düşmesidir.birde değerli arkadaşlarım minareden bahsetmiş ve balık vurmayacağını düşünüyorlar ancak madya dediğimiz kıyı taşlarına yapışan salyangoza benzeyenlerden de toplayıp altına onu üstünede minareden çıkan ve mamuna benzeyen böceği takabilirlerse kesinlikle randıman alacaklardır.bizzat ben uyguluyorum ve başarılı sonuçlar alıyorum
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çoklu alıntı nedir? Nasıl kullanılır? Önemi nedir? | Taygun KOCABIYIK | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 10 | 12-03-2010 10:03 |
Sis Nedir ? | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 21:50 |
Kar Nedir ? | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 21:39 |
Mamun | MAVİ FENER | Çimçim,Karides,Teke,Mamun | 1 | 15-06-2009 14:42 |
GPS nedir ? | levrek | GPS | 16 | 17-03-2009 15:32 |