![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Akıl vermek bizim gibi amele kısmına gelmez ama keşke silmeseydiniz siz değerli modlar bu mesajları da herkes görseydi....
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Asıl konumuza gelelim. Mesajları ger getirdim küfürlü yerleri düzenleyerek tabiki. Doktorumuzun ne olduğunu anlamış olduk Anıl kardeşim gereğini yapıp sitemizden uzaklaştırmış. Sizden tek ricam şu olucaktır. Bu sahte doktor arkadaşımız siteye tekrar üye olup sinirleri germeye çalışıcaktır. Siz hakaretlere ve sataşmalara aldırmamazlıktan gelip polemik yaratmayın. Ali Rıza abi senide bu sözlere bile terbiyeni bozmadan cevap verdiğin için ayrıca tebrik etmek istiyorum.
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik Bu mesaj en son " 25-01-2006 " tarihinde saat 16:55 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serkan kardeşim; Bana son noktayı koyan adam demişti soğukkanlı demişti şimdi geldik zurnanın zırt dediği yere;Şimdi ne olacak arkadaşlar, insanlara herzaman ikinci bir şans verilir ama değerlendiremezse kendisi bilir elbet.Şimdi herkes düşünüyor acaba bu adam gerçekten doktor mu değil mi? diye açıkçası bence hiç önemli değil. İnsanlar doktor olabilir mühendis olabilir vs,vs, ama insan olamıyorlarsa bu sıfatların hepside lafta kalır bence.
Arkadaşlar lütfen bunlar bizlere örnek teşkil etsin ve bu tip hadiseleri foruma taşımayalım, İmza bölümnede gerekli bilgilerimizi yazalım. Serkan kardeşim; Ben yine senin bana yaptığın yorumlardan birisini yapıyorum ve soğukkanlılığımı koruyorum.
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Burada yazılanlardan sorumlu olduğumu sanmıyorum. Ayrıca benim özel savaşım da değil. Sanırım tartışmanın başından beri olayları bilmediğiniz için bunu iki kişinin özel çekişmesi olarak gördünüz. Olay tamamen sitede huzursuzluk çıkaran sahte bir doktorla, sitedekilerin kandırılmasına karşı olan bendenizin arasında geçmiş olsa da sanırım forumdaki herkesin taraf olması gereken "genel" bir atışmadır... Bilgilerinize sunarım... Saygılarımla...
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sanırım bu doktor beye verilmiş ikinci bir şanstı uslup bozuk tarz bozuk ahlak yok burayı ingilteredeki Haydy Park (özgürlük parkı) zannediyor ama özelle tüzeli burda karıştırmasın burası Türkiye sayın bay doktor civanım burda öyle dilediğin gibi konuşamassın adamın böyle nefesini keserler.
![]() |
![]() |
#26 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ali Rıza bu konuşmaları daha yeni okudum...Gerçekten alt etmişsin o adamı.
![]() Yalnız takip ette onu başka bir nickle girip sitenin huzurunu kaçırmasın...Şimdi diyeceksin ki ben nasıl tanıyayım onun olup olmadığını..Sen biliyorsun ki Uzman'sın ve onu her nickle ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sitenin huzur ve düzenini korumak yalnız bana yüklenmiş bir ödev değildir. Üstelik ben, bunu takip edecek pozisyonda da değilim... Ayrıca, şimdiye kadar senin hiç kullanmadığın, O kişinin birkaç yazısında kullandığı "Dost" sözcüğünü 5-6 cümle içinde 2 kere benim için kullanman (bana o adamı ve bana hakaretlerini hatırlattığı için) hiç de şık durmamış... Sevgilerimle....
![]() |
![]() |
#28 | ||
Guest
|
![]() Eminmisin Ali Rıza? Sana dost denmesine kızmamalısın...Bu güzel bir sıfat bence...Herkes hak etmez...
|
||
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Dost denmesine değil, Sami'nin bunu daha önce hiç kullanmazken şimdi bu 5-6 cümle içinde vurgulayarak kullanması bana o adamı hatırlattığı için böyle bir cevap yazdım. Bu cevapta senin alınman gereken bir şey yok dostum... Saygılar...
![]() |
![]() |
#30 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu güne kadar kullanmama sebebim vardı şimdi de bir sebebim var diye düşünmüştüm kendimce....Yalnız ben o doktorun kullandığını bile hatırlamıyorum...Sen sadece o adamı sevmediğinden sana biraz tuhaf geldi diye düşünüyorum...Bence silmelisin o adamı..(Kafandan)Tabiki sen istemezsen kullanmam sevgili Ali Rıza arkadaşım...Ayrıca bu görevi sana yüklemek kadar normal bir şey yok gibi geliyor sevgili Ali Rıza...O adamı en güzel şekilde alt ettin..
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Domuz Gribi Hakkında Genel Bilgiler.. | Necati ARAT | SAĞLIK | 6 | 27-10-2009 11:34 |
kuş gribi/balık | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 10-01-2006 03:42 |