|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Ozan yine kapmışsın Levrekleri.Tebrikler.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler ozan. devamını dilerim.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah tebrikler bereketli bir av olmuş
![]() |
![]() |
#5 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah, devamını dilerim.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() masallah masallah
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() ozan ne yapmışşın ya tebrikler rastgele
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() o balıklar yasal limit içerisindde olsa bile, serbest bırakılmaları daha mantıklı olurdu bence. bu hafta iskenderundaydım. herkes bunlardan yakalıyor. çok üzüldüm.
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
sevgili Ahmet; Bu levrekler 20-25 cm civarlarında. Asıl kötü olan ; kıyıya15-20 metreye bırakılan küçük gözlü ve naylon ağlardır. maalesef her şikayetimiz sonuçsuz kaldı. adamların gözleri o kadar dönmüş ki resmi iskelelere 20-30 metre mesafelere küçük gözlü ağlar bırakıyorlar.Herhangi bir aksilik( takılma vs gibi) durumunda bu ağların maliyetleri düşük olduğundan denizde bırakıyorlar.Hem denize kilolarca naylon bırakıp hem kıyıdaki irili ufaklı her balığı avlıyorlar. Problem amatör balıkçıların yakaladığı bir kaç levrek değil, ekmeğimizi bundan kazanıyoruz demogojisi ile bilinçsizlik ve vahşet içerisinde avlanan, laf anlatılması zor, kullandığın cümleleri tersinden anlayan, kavgaşar, cahil,bilinçsiz ve sorumsuz profesyonel balıkçılar.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() amet can bütün körfezi troller,tekneler yesin bitirsin sende bizden profesyonellik bekle biz yinede limitimizi biliyoruz bende istanbula gittiğimde balığa çıkıyorum ama bi karış çinekopu(sizin oranın lüferi) geri salanı görmedim salında biz burda kofana tutalım...orda nasıl çinekop çoksa burdada levrek cok yapacak bişe yok...iskenderuna geldinde hiç bakmadın mı açıklara troller sana bana herkase selam veriyolar.biz bağırıyoruz ama duymuyolar.. bide sen dene istersen
Bu mesaj en son " 31-03-2009 " tarihinde saat 22:13 itibariyle ozanulas tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Reklamları Çıkan (Banjo Minnow) Silikon Yem İçin Yardım.. | harundogan35 | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 7 | 08-11-2011 23:03 |
29/03/2009 levrekler... | ozanulas | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 01-04-2009 07:16 |
Jig iğnesiz silikon takım | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 9 | 16-10-2006 07:06 |
Aliağadan Levrekler | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 22-06-2006 11:41 |
Etobur Levrekler | mustfer | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 12-12-2005 07:36 |