|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
VİP ![]()
|
![]() Dün Özdilekte balık reyonunda gördüğüm sarıkanat istavrit çok dikkatimi çekti böylesini hiç görmedim.Paylaşmak istedim.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Turgay abicim bu başka bir balık sarıkanat istavrit ile ilgisi yok daha önce bir konuda bu arkadaşın ismi cismi geçmişti antalyada yakalayanlar olmuş. Konuyu bulmaya çalışıcam
![]() |
![]() |
#3 | |||
VİP ![]()
|
![]() Taygun kardeş sarıkanat istavrit diye satılıyordu.Bende istavrite sadece ağız yapısından başka biryerini benzetemedim.....!
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tugay abi sen yine ağız yapısını benzetmişsin ben onuda benzetemedim yaw
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben dülger balığına benzettim ya mersinde hal de görmüştüm bu balıktan...
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() bu balıgı bende ılk defa göryorum bılgı alan arkadas bızı de aydınlatırsa sevınırım
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Beneksiz DÜLGER balığı...
![]() |
![]() |
#9 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu balığın bilimsel adı Zeus Faber.
Sevgiler.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar bu balığı geçenlerde fethiyede halde gördüm orda ayna diye adlandırıyorlar büyükcene bir balık sarıkanat degil.tadınında güzel olduğunu söylüyorlar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kıyıdan istavrit avı nasıl? | cengel | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 3 | 08-11-2010 15:07 |
Sarıkanat balığının asaleti | MAVİ FENER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 19-07-2009 20:25 |
sarıkanat çinekop lüfer | ismail2776 | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 10-01-2009 10:29 |
istavrit avını nasıl yapmalıyım? | ocush | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 30-03-2008 22:52 |
sarıkanat | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 29-05-2007 11:40 |