![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() öncelikle tüm dostlara selamlar
sargoz35 mehmet abimle konuşmamızdan sonra foruma üye olmaya karar verdim umarım kısa zamanda güzel paylaşımlarla birlik ve beraberlik içerisinde amatör balıkçılık adına güzel işler yapacağız. ben genelde karaburun / yenilimanda kırmızı avcısıyım ama abilerimizden öğrendiğimiz teknik ve bilgilerle sargoz ve levrek avlarımızda olmakda bol paylaşım dileklerimle saygı ve selamlar... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Umut ediyorumki sayende burada birçok güzel paylaşımlar göreceğiz.. En kısa zamanda senden güzel KIRMIZIların paylaşımlarını bekliyorum... İyiki aramızdasın... Keyifli paylaşımlar.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Kardeşim benim,beni kırmadığın için teşekkürler ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Fatih Bey, aramıza hoş geldiniz.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
umarım güzel şeyler paylaşırız... Alıntı:
hosbulduk ıbrahım abıcım...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() fatıh kardes aramıza hosd geldın mehmetın arkadası bızımde arkadasımız demektır sımdıden keyıflı paylasımlar
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() hosbulduk tesekkur ederım
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Hoşgeldin kardeşim,Mehmetin arkadaşı olduğuna göre sıkı bir balıkçı daha katıldı aramıza desene ![]() Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim, İğnen keskin şansın bol olsun...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() teşekkür ederim gönlünüze sağlık
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlara ve güzel dostluklara insallah.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
selamlar | onur_teacher | Tanışma | 9 | 28-01-2009 19:27 |
selamlar | eyupgokay.tr.gg | Tanışma | 9 | 04-09-2008 20:39 |
selamlar | almora2 | Tanışma | 5 | 11-02-2008 19:49 |