|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kırmızı beneklı alabalık yakalamak ıstıyorum fakat sezonlarını tam olarak ogrenemedım yardım lutfenn !!!
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sirkülerde doğal alabalık olarak geçer 1 Ekim - 31 Mart yasak dönem.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkur ederım sırkure baktım ama kapalı sezon yazıodu tam olarak anlamamıstım yardımınızdan dolayı saolun
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() rastgelsın arkadasımıza katılıhyorum artı temmuz akadar bocek tasların altında oluyo dere temmuzdan sonra solucanla
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() barracuda53 aramıza hoş geldiniz,keyifli paylaşımlar dilerim.
denzi ve barracuda53 İmza ayarlarınızı yaparsanız sizlere hitap ederken bizlerde yanlış yapmamış oluruz.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() canlı yemle alabalık avı yasak.(ben saçma buluyorum o ayrı konu)
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() çok fazla giremediğim için ayarları yapamadım inşallah yapacağım teşekkürler
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
izmirliyim ,ACEMİYİM ,AZİMLİYİM AVLAK ALANLAR İÇİN TAVSİYE İSTİYORUM.. | shark1 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 23 | 12-12-2008 20:05 |
''BİZİM İÇİN...'' 2007 nin En bereketli avı.... | ishak BALLICA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 31-10-2007 17:03 |
alabalık tutma yeri hakkında yardım | gökhan | TATLI SU AVI | 0 | 24-04-2007 19:45 |
Serbest DaliŞ GÜvenlİĞİnİz İÇİn Altin Kurallar | Güven ÖZYELDAN | ZIPKINLA SUALTI AVI | 3 | 03-08-2006 14:34 |