|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Teşekkürler Katılımın için .. Kal sağlıcakla.. |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Fatih kardeşim.. Evet dediğin gibi kırmızıların irisini ben aldım Fakat biraz maceralı ve heyecanlı bir av olduğu için ne resim nede video alabildik .. Talihsizlik makina arızalandı .. Misina arapsaçı gibi oldu .. Misina sonra koptu derken elimizle çektik o telaşede resim ve video alamadık.. İnan çok heyecanlı idi.. Videoları bekle .. Daha çok seveceksin inan... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abi acelece alınan karar kodro tamamdı seni bagajdamı götürseydik.. ![]() ![]() Gelirmiydin.. İşaallah bir sorti daha yaparız o zaman daha tedarikli olacak işaallah.. Katılım için teşekkürler.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Acemisin (anladın sen onu..) felan ama Yinede harikasın.. Senin o güzel yüreğin yeter beee... Paşa avcısı Hasan ağabey.. Senin ne tarafını seviyorum biliyormusun.. Bizim gibi adamlarla balığa gidip balığı bize tutturmanı.. ![]() ![]() Sağlıcakla kal Türkiyenin en acemi balıkcısı seni. ![]() ![]() Bu mesaj en son " 02-11-2009 " tarihinde saat 14:24 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Türkiyenin en acemi balıkcısı.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Yağızım Kelim benim.. Sen olmasan olurmu idi .. Korumasız çıkmam yola .. adamın dağ başında neler gelir başına belli olmaz.. Kardeşim .. Benim bir lafıma he deyip arkadaşlarının ortamından ayrılman beni bir deg-fa daha onure etti .. Herşey gönlünce olsun.. Ben sana teşekkür ederim.. Kal sağlıcakla.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İşaallah bu ve buna benzerleri seninlede alırız.. Güzel sözlerin için ayrıca teşekkürler.. Kal sağlıcakla.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Daha iyileri sizlere denkgelmesi dileklerimle .. Sağlıcakla kalın.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Doğan kardeşim.. anlatımın için çookk teşekkür ederim.. Benim kalbime ve dilime dökemediklerimi sizler anlatmışsınız.. Allah eksikliklerinizi bizlere yaşatması.. Bu güzel beraberliklere Her daim varım.. kalın sağlıcakla... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Daha irilerinin sizlere denk gelmesi dileklerimle.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Serkanın üzerindeki gaspetlik uzun sürmez zira o tutmaz tutamaz tuttumu kallavisini yakalar.. Umarım buda böyle olur.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team İş Başında... | adolomorola | DENİZ AVI KARADAN | 121 | 21-04-2010 21:58 |
Paşa Team Karareis'te... | discus | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-03-2010 21:13 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |