|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() SELAM BEN MURAT AVLARIMDAN BİRKAÇ RESİM PAYLASMAK ISTEDIM..
UZUN ZAMANDIR YOKTUM ILGILENEMEDIM.. BUNDAN SONRAKI AVLARIMDA GORUSMEK UZERE... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
MURAT CANDAR ANKARA 21-06-1981 Bu mesaj en son " 16-11-2009 " tarihinde saat 10:23 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() çok güzel kareler ellerinize sağlık...paylaşım için teşekkürler..... mekan tam bir doğa harikası
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi turnananın maşallahı var
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
MURAT CANDAR ANKARA 21-06-1981 Bu mesaj en son " 15-11-2009 " tarihinde saat 01:14 itibariyle turnacı tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler gerçekten çok güzel görüntüler.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkürler Taygun'cum
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Murat kardeşim..
Tekrar hoş geldin.. Güzel fotolar Harika turnalar.. Paylaşımlarını 4 gözle bekleyeceğiz.. Teşekkürler.. Emeğine sağlık.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() turnalar sahane valla hıc tatlı su avı yapmadım merakta etmıyorum deel valla
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkürler Necati abi işallah diger avlarımıda paylaşacam sezonu acınca görüşmek üzere Rastgele tüm arkadaşlara..
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
resim yükleme denemesi | balıkcı omer | ANILAR | 1 | 21-09-2009 10:43 |
Arşivimden bir kaç resim de benden :) | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 07-01-2009 21:13 |
resim ekliyemiyorum | henesen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 30-10-2007 18:35 |
resim ekleme deneme | balıkcı | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 5 | 16-04-2007 15:05 |
Güzel Bir Resim | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 12-02-2006 23:07 |