![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Denizde avlanmanın hazzı da tatlı suyla kıyaslanamaz elbette ama gurbetteyiz ne yaparsın?Sazan mazan oyalanıyoruz işte
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sana katılamıyacağım aserkansati ![]() Benim için tatlısu avı gibisi yok hele böyle sessiz bir ortam olacak geceden gideceksin yanı başında KURU AĞAÇ parçalarından topladığın ateşi yakacaksın. Közünde çayını pişirip yanında ızgaranı getirecen ızgara ile pişireceğin Et, tavuk veya sucuk olacak afiyetle onu yiyeceksin. Hele tam yemek yer iken veya çay içerken zillerin çalışı yemek falan düşünmeden zıplıyorsun oltaya oltalarda el oltası olacak elinle misinayı tutarak bir tasma yapıyorsun sonra sazan gezdire gezdire geliyor allah allah birde kiloluk ise çekişinin keyfine varamıssınız..Gelen balığı sabah o ortamda pişirip yemekte mükemmel oluryor hani. ![]() Denizde bu şekilde zevk alamıyorum kendim için konuşuyorum istanbulda boğazda tutarız baliğı, çok kalabalık olur oltalar karışır tekne geçer oltaları kopartır..
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Buradaki sazan avlarımız dediğin gibi oluyor ve elbette zevk alıyorum.Ama İzmirden örneğin Gerence Koyuna gidiyoruz geceden oltaları atıyoruz.İn cin yok o civarda.
Denizin kendine has gizemi var ya bir de,ne çıkacağı belli değil oltadan.Levrek mi gelir mığrımı gelir sinaritmi gelir... İşte o belirsizliği seviyorum denizde. Sükunet var gizem var heyecan var.Ben deniz avcılığının bu yönünü severim.Yoksa benim oltacılığa ilk gönül verişim de tatlı suda olmuştur. Bir de televizyondan izlediğimde sizin köprüden olta atanları gördükçe çok özenirim.Dediğin zorlukları vardır elbet ama yine de zevkli olsa gerek Bu mesaj en son " 24-09-2005 " tarihinde saat 18:52 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi kim nederse desin tabi göl avı ayrı deniz avı ayrı ama tatlı su balıkları kısıtlı bir kaç çeşit ama deniz öylemi derya bitermi çeşit bitermi her zaman ayrı bir deneyim ben denizdende vaz geçmem ama yinede şanslı sayılırım yuvacık ve ömerli bana oldukça yakın ayrıca marmara ve karadenizde yakın yalnız bir sorun var denizde tecrüben az aserkansati sen abi zaten ustasın sözüm yokta deniz herzaman daha zevklidir en azından çeşit bakımından
![]() ![]() ![]() ![]()
[ Bu mesaj en son " 25-09-2005 " tarihinde saat 12:27 itibariyle Bir Dost tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bundan Güzel bir tarif olamazdı. ilgiyi dağıtmıyacak kadar kısa, mevzuyu örtecek kadar uzun.Ukalalık olmazsa, Marinasına; az şeker (Marina sosuna sirke konduğu için.) ve kabuklarıyla ince ince doğranmış limon ilave edin derim. cmlkzm
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sazan avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 01:41 |
Alabalık tavada(Tereyağında)nasıl yapılır | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 0 | 05-08-2009 11:14 |
sazan | genç_balıkcı_77 | Tatlı Su Balıkları | 14 | 20-07-2009 12:42 |
Sazan Avı | hijacker54 | Videolar | 0 | 16-11-2007 12:38 |
tavada pullu(bıyıklıymış) | rüzgar2 | Balık Yemekleri | 4 | 03-06-2007 22:40 |