|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Çok özledim vallahi özellikle Karaburun maceralarımızı ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan
|
![]() adnan abi çok güzel bir gün geçirmişsiniz helal olsun
![]() ![]() ![]() bütün yazdıklarını tek tek okudum ![]() ![]() ![]() evet beni aradın pekiiii ben sana ne dedim adnan abi benim gitmeye niyetim yok hava bozuk demedimmi ![]() yılbaşı gecesi serkan kardeşimle bende gittiğimi sana söyledim ve 75 gr kurşunu atınca üzerimize geliyor dedim ![]() bari hasan ilgilenmedi deme ![]() ![]() herşeyin bir zamanı vardır ben isterimki hergün balığa gideyim hatta hiç gelmeyeyim ama bile bile lades olmam.olursamda peşin peşin hava bozuk birşey yapamayız sonra sitem etmeyin diye peşin peşin konuşurum ![]() neyse sen biraz bekle gör bakalım hasan kardeşin ilgileniyomu ilgilenmiyomu ![]() ![]() karadan asla diyorsan bende tekneden asla diyorum sana inat ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Adnan abi ceza haric hakkaten guzel keyifli bir gun gecirmissiniz....bu arada gerencede uzun zamandir bisey yok,ben cipura ya gidiyorum oraya ama son 3 haftadir sadece aldigim ada izmaritleri oldu...keyifli avlar dilerim
![]() |
![]() |
#15 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adnan Abi, güzel bir günün ardından ceza kötü olmuş.
Nasip olursa karareis'te rövanşını yaparız...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Organizatör
|
![]() Eywallah dostlar av açısından ne kadar kötü geçse bile ilerıde anı olarak gülerek anlatıyoruz. tagoya baksana destan olur diyor
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||
VİP ![]()
|
![]() Adnancım diline sağlık çok güzel anlatmışsın.Birde ceza olayı olmasaydı daha güzel olacakmış
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan
|
![]() herşeye rağmen yinede keyifli birgün geçirmişsin canım abim...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
seferihisar sığacık macerası | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2010 08:18 |
Bir Levrek Macerası. | Bornovalı | ANILAR | 16 | 23-11-2009 08:31 |
Pazar macerası | paşalı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 23-03-2008 00:45 |
18 Kasım Ildır Macerası | Lethe | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 23-11-2007 09:32 |
seferihisar sığacık macerası | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 03-05-2006 15:32 |