|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet ya Doğan.Ne havasını soluduk ne suyunu içtik.Hiç bu şekilde düşünmemiştim.Aklımız fikrimiz balıktaydı.Teşekkürler.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Okan.Hepimizin misinası gergin olsun.
![]() |
![]() |
#33 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu sene İzmirde mevsim şaştı sanıyorum yada gerçekten iri balık bitti.Bu yakaladıklarımızla avunucaz artık bir müddet daha.Teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#34 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#35 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim arkadaşım.Umarım size daha irileri denk gelir.
![]() |
![]() |
#36 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#37 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aynen dediğin gibi Necati.Ama, az olsun öz olsun diye teselli ettik artık kendimizi.Umarım sana daha irileri rastgelir.Hoşçakal.
![]() |
![]() |
#38 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Ümit bey.Darısı başınıza derim.
![]() |
![]() |
#39 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Murat bey inanın şimdi çok şaşırdım.Torbada benimde teknem var cok sık ava çıkıyorum.O civarda 80 metre derinlik ve balon balığı olduğunu hiç bilmiyordum.
Biraz daha avlak hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz acaba sizden kalan birkaç parça mercan varsa gidip onları avlayayım ![]() ![]() ![]() Tekrardan tebrikler.Afiyet olsun.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Organizatör
|
![]() Murat, görüntüler her türlü harika tebrıkler, hayallerı süsleyen balıklarla haşır neşir olmak güzel olsa gerek..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
03.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 23-02-2010 10:14 |
17/01/2010 ıldır av raporum. | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 24-01-2010 21:05 |
10.10.2009 av raporum | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 16-11-2009 18:45 |
İlk av raporum... | murcey | TATLI SU AVI | 8 | 06-10-2008 20:12 |
Mardin Raporum | iesencan | Videolar | 6 | 06-08-2007 06:07 |