![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Arkadaşlar, insan hava bozuk olupta denize çıkamadığı zaman ya evde bilgisyarın karşısında balıklarla ilgili konuları araştırır, ya da bir ortamda balık ve denizle ilgili konuları konuşur.
Ben de bugün öyle yaptım. Bizim limanda çay ocağında otururken, iki dalgıç arkadaş var,Fatih ve Ersin. Bu arkadaşlarla hoş sohbetimiz bayağı iyidir.sağolsunlar teknelerimizle ilgili sualtında ne işimiz olursa hiç tereddütsüz dalıp işlerimizi hallederler sağolsunlar.. Dedim ya hoş sohbet sırasında, denize daldıklarında çekmiş oldukları resimleri ve videoları gösterdiler.Deniz altına hayran kalmamak elde değil. Bir an kendimi rüya aleminde hissettim.Ve o resimlerden bir kaç tanesini siz dostlarımla paylaşmayı uygun gördüm.kendisinden çok resim aldım zaman zaman sizlerle paylaşırım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() Bu mesaj en son " 31-01-2010 " tarihinde saat 17:02 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tesekkürler paylaşım için.
Güzel resimler. Dalmak apayrı bir olay Ve o sevdalısı oldugumuz denizin bizim bilmediğimiz birçok yanı var.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel resimler Süleyman abi paylaştığın resimler için çok teşekkür ederiz
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Evet kardeşim, denizin dibi apayrı bir dünya.Saatlerce o ortamı izlemeyi çok istiyorum inşallah bir gün gerçekleşir.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Anıl'cım o resimleri çeken Ersin kardeşimi gönülden kutluyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() süleyman abi bu resimlerin devamı olacak inşallah
![]() bu arada paylaşım için uğraşlarından dolayı çok teşekkürler abi ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Tüm dostların eline yüreğine sağlık abi harika kareler...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gerçekten su altı bam başka bir dünya
İnsan bazen öyle bir şaşkınlık içerisinde olanlara bakıyorki gerçekten bam başka bir dünya Paylaşım için teşekkürler Süleyman abi... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kaptanım su altı dünyasının fotorafları çok güzel emeği geçen arkadaşların ellerine. yüreklerine sağlık diğer fotorafları sabırsızlıkla bekliyoruz.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() Arkadaşlar katılımınıza teşekkürler.dün akşam güzel bir iş başardık Ersin kardeşimizi sitemizin üyesi yaptık.Artık diğer fotoları ve videoları kendi anlatımından görüp izleyeceğiz...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Deniz salyangozu ve deniz patlıcanı avcılığına ait yasaklar Madde:27 | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 20-02-2010 18:45 |
çeşme altı tarafı | ümit35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 14-10-2009 21:45 |
hafta sonu çeşme altı katliamı... | umutec | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 24-11-2008 13:21 |
Saros/Kabatepe Su Altı Çekimleri | orFoz17 | Videolar | 6 | 18-09-2008 22:38 |
Su Altı Avcılığında Zihin Gücü | Taygun KOCABIYIK | Su Altı Avcılığı Dökümanları | 0 | 30-08-2005 20:11 |