|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() S.a ben yeni tekne sahibi olan biriyim teknemi kalabak limanına bağladım ve bu bölgeden balık avlamak istiyorum,bilgi ve birikimlerinizden yararlanmak istiyorum,nerde avlanabilirim,ne tarz malzeme kullanabilirim(olta yem vs)yardımcı olan kişilere şimdiden çok teşekkürler,saygılarımla acemi kaptan aziz
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Arkadaşım, bu sıcak hoş sohbet aileye hoş geldin.Umarım kalıcı ve keyifli paylaşımların olur.İmza ayarlarınızı yaparsanız hitapta kusur etmemiş oluruz.Kalabak limanında olduğuna göre, avlak bölgelerimiz pınarlı adası, yassıca adası, çiçek adası cıvarı avlak bölgelerimizdir.yem: sülünez, mamun, mevsim ve balığın yemesine göre sardelye hamsi...
Tekneniz hayırlı olsun.......
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Organizatör
|
![]() Aziz hoş geldın, bu kadar kerterız aldıktan sonra çıkardığın balıkların videolarını görmek de isterız. hayırlı uğurlu olsun teknenız .
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Tabii ki Adnan'ın dediği gibi Aziz bey den bol bol paylaşım bekleriz, bu kadar tiyoya.....
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() Bu mesaj en son " 04-02-2010 " tarihinde saat 21:19 itibariyle kaptankarabulut tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramiza hosgeldin Aziz abi. Suleyman abinin dedigi gibi adalara yakin bolgelerdeki kerterizlerden zamanina gore gercekten guzel baliklar alabilirsin. Tabi ki kerteriz hic bi zaman oyle uzaktan tarifle bulunmaz, Suleyman abimiz boyle seylere aciktir pesine takildiginda seni balik olan yerlere goturecektir
![]() Saygilar, rastgelsin..
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() SN karabulut üstadım bilgileriniz için çok teşekkür ederim,dediğim gibi teknem kalabak limanında adı AZİZİM 9 mt ahşap eğer denk gelirsek mutlaka sizinle tanışmak isterim,saygılarımla aziz
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aziz Bey, aramıza hoş geldiniz...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Tabii ki Aziz kardeşim. Yeni yeni dostlar edinmek, beni mutlu eder.Benim tlfonum (kiralık tekne) sayfamızda mevcut. dilersen istediğin zaman arayabilirsin. 7 / 24 açıktır..
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() hoşgeldiniz Aziz bey,keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
At-çek yardım | fahrettin | AT-ÇEK | 2 | 02-10-2011 19:49 |
Yardım | delvel | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 13-02-2010 19:30 |
yardım | erzhasan | TATLI SU AVI | 7 | 24-04-2009 10:50 |