|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İnşallah yanılıyorladır. Böyle bir depremi, bırakın ülkemin, dünyanın hiçbir yerinde olmasını istemem. Ama dedikleri gibi Niksar - Amasya arasında olacaksa, benim için çook kötü. Memleketim Erbaa bu fay hattının tam ortasında, bense Amasya'da görev yapıyorum. Yani gidecek yerimiz yok
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Saygılar....
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mustafa kardeşim sen canını sıkma hepsi hikaye ölünden kaçış yok nerde olursan ol seni istediği yerde yakalar Ali kardeşim doğru söyler panikten başka bir şey değil bunlar bak marmaradada olacak demiyorlarmı ee tası toprağı alıp gidelimmi olmaz tabiii Allah her şeyin hayırlısını versin ölümün bile gerisi hikaye kardeşim Saygılar..
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili kardeşim Serkan gerçekten güzel bir konu açmışsın..Ben bir Amasyalı olarak okudum ve kendi kendime dedimki bu konuda ben ne yapıyorum....Ayrıca bu konunun hiç bir kehanetle ve korkutmayla ilgisi yoktur...Böyle konular karşımıza gelmeliki yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı kontrol edelim...Gerçekten güzel bir konu....
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Rica ederim,siz isteyin ben açayım...
|
||
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() Bu akşam Star tvde, Objektif programında bu konu var...Bakalım ne diyecekler...
|
||
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() selamlar;
kendi adıma bu açıklamayı yapan kişinin bilimselliğinden şüphe duyarım. şu anda kanıtlanmamış da olsa güneş tutulması ile deprem arasında bir ilişkinin olduğunu ve tutulmamaların deprem oluşturacağını varsayalım. en geniş noktada çevresi 40 bin km olan elipsoid bir kütlenin neresine bu güneş tutulmasının etki yaparak deprem oluşturacağını nasıl saptamış onu anlayamadım ben! bu başlığın bir tek faydası olur: okuyanlar (Sami Abi örneğinde olduğu gibi) kendine "ne önlem aldım" diye bir soru sorar ve buna yönelik birşeyler yaparsa ne ala. yoksa ne yazık ki aynı tas aynı hamam sadece panik yaratmaktan öteye geçmez. bilimadamı kimliği taşıyan insanların açıklamalarında biraz daha sorumlu davranması gerektiği kanaatindeyim... sevgi ve saygılarımla...
![]() |
![]() |
#18 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mert bende senin gibi bilimselliğe dayanan sonuçlardan yanayım ama 29 Mart 2006 tarinden sonra böyle bir bağlantı kurulup kurulmayacağını tüm dünya görecek bekleyeceğiz.SAYGILARIMLA
DENİZE GÖNÜL VERMİŞ HERKESE SELAM HALDUN YALIMLI 1975 T.A.K. İZMİR-İZMİR-İZMİR haldunyalimli@gmail.com Bu mesaj en son " 30-03-2006 " tarihinde saat 15:34 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İşte bugün 29 Mart 2006, veeeee güneş tutuldu. Bu doğa olayını okulun bahçesinde izledik. Gün ortasında geceyi yaşadık. Yıldızlar göründü, sokak lambaları yandı. Gökyüzünde muhteşem bir görüntü vardı.
Bakalım şimdi ne olacak. Bekleyip göreceğiz. Deprem olacak mı olmayacak mı?
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar şov yapmak isteyen kişiyerin oyununa kesinlikle gelmeyelim vede bu adamların söyledikleri laflara kafayı takıp kimse canını sıkmasın.deprem dedenin dediği en doğrusu bana göre,depremin nerede ve ne zaman olacağını kimse bilemez diyor ,doğru söylüyor.bu öğetim üyeleri depremi çok iyi biliyorlardıda bundan öncekileri neden bilemediler.deprem dede öne çıktı onlarda bunu kıskandılar ortaya çeşitli laflar atıyorlar.güneş tutulması bilimsel ama deprem değil,japon'lar bile bu işle çok uğraşıyorlar fakat bu güne kadar bilimsel bır şey bulamadıldr.Herkes sakin olsun ve günlük yaşantısına aynen devam etsin derim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada derinlerden haber var | erkepli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 24-09-2009 11:50 |
ilginç haber.. | pene | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 22-08-2007 21:51 |
iyi haber | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 1 | 11-05-2007 06:55 |
Mutlu Bir Haber | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 28-04-2006 06:11 |
Kötü Haber | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 08-04-2006 16:04 |