Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 10-02-2006, 05:40   #11
mustfer
Kaptan

İnşallah yanılıyorladır. Böyle bir depremi, bırakın ülkemin, dünyanın hiçbir yerinde olmasını istemem. Ama dedikleri gibi Niksar - Amasya arasında olacaksa, benim için çook kötü. Memleketim Erbaa bu fay hattının tam ortasında, bense Amasya'da görev yapıyorum. Yani gidecek yerimiz yok
Eski 10-02-2006, 05:44   #12
uzman
Kaptan

uzman kullanıcısının avatarı

Alıntı:
mustfer73 tafarından gönderildi
İnşallah yanılıyorladır. Böyle bir depremi, bırakın ülkemin, dünyanın hiçbir yerinde olmasını istemem. Ama dedikleri gibi Niksar - Amasya arasında olacaksa, benim için çook kötü. Memleketim Erbaa bu fay hattının tam ortasında, bense Amasya'da görev yapıyorum. Yani gidecek yerimiz yok
Dostum bu hikayeler çok fazla gündemi belirliyor. Geçenlerde marmara denizindeki bir çekilme haberi izlemiştim televizyonlarda. Amaaa sanırım tam bir magazin haberdi. Bilimsellikten uzaktı. Bilmiyorum ama deprem dede gitmeseydi iyi olurdu. Onun söylediklerini hep dinler ve önemserdik. Nerde o eski deprem bilimciler
Saygılar....

BALIK TUTULAN TEK GEZEGENİ YOK ETMEYELİM...
A.R.B.
uzman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-02-2006, 05:55   #13
Bir Dost
Kaptan

Bir Dost kullanıcısının avatarı

Mustafa kardeşim sen canını sıkma hepsi hikaye ölünden kaçış yok nerde olursan ol seni istediği yerde yakalar Ali kardeşim doğru söyler panikten başka bir şey değil bunlar bak marmaradada olacak demiyorlarmı ee tası toprağı alıp gidelimmi olmaz tabiii Allah her şeyin hayırlısını versin ölümün bile gerisi hikaye kardeşim Saygılar..
Eski 10-02-2006, 06:37   #14
rüzgar2
Kaptan

rüzgar2 kullanıcısının avatarı

Sevgili kardeşim Serkan gerçekten güzel bir konu açmışsın..Ben bir Amasyalı olarak okudum ve kendi kendime dedimki bu konuda ben ne yapıyorum....Ayrıca bu konunun hiç bir kehanetle ve korkutmayla ilgisi yoktur...Böyle konular karşımıza gelmeliki yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı kontrol edelim...Gerçekten güzel bir konu....
rüzgar2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-02-2006, 07:29   #15
aserkansatı
Guest

Rica ederim,siz isteyin ben açayım...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-03-2006, 00:43   #16
aserkansatı
Guest

Bu akşam Star tvde, Objektif programında bu konu var...Bakalım ne diyecekler...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-03-2006, 01:20   #17
katiti
Kaptan

katiti kullanıcısının avatarı

selamlar;

kendi adıma bu açıklamayı yapan kişinin bilimselliğinden şüphe duyarım. şu anda kanıtlanmamış da olsa güneş tutulması ile deprem arasında bir ilişkinin olduğunu ve tutulmamaların deprem oluşturacağını varsayalım. en geniş noktada çevresi 40 bin km olan elipsoid bir kütlenin neresine bu güneş tutulmasının etki yaparak deprem oluşturacağını nasıl saptamış onu anlayamadım ben!

bu başlığın bir tek faydası olur: okuyanlar (Sami Abi örneğinde olduğu gibi) kendine "ne önlem aldım" diye bir soru sorar ve buna yönelik birşeyler yaparsa ne ala. yoksa ne yazık ki aynı tas aynı hamam sadece panik yaratmaktan öteye geçmez.

bilimadamı kimliği taşıyan insanların açıklamalarında biraz daha sorumlu davranması gerektiği kanaatindeyim...

sevgi ve saygılarımla...

Navigare necesse est...

2 metre de derindir, 20 metre de derindir...
katiti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-03-2006, 01:49   #18
HALDUN YALIMLI
SHARK

HALDUN YALIMLI kullanıcısının avatarı

Cool Bekleyelim Görelim

Mert bende senin gibi bilimselliğe dayanan sonuçlardan yanayım ama 29 Mart 2006 tarinden sonra böyle bir bağlantı kurulup kurulmayacağını tüm dünya görecek bekleyeceğiz.SAYGILARIMLA
haldunyalimli@gmail.com

Bu mesaj en son " 30-03-2006 " tarihinde saat 15:34 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir....
HALDUN YALIMLI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-03-2006, 01:48   #19
mustfer
Kaptan

İşte bugün 29 Mart 2006, veeeee güneş tutuldu. Bu doğa olayını okulun bahçesinde izledik. Gün ortasında geceyi yaşadık. Yıldızlar göründü, sokak lambaları yandı. Gökyüzünde muhteşem bir görüntü vardı.
Bakalım şimdi ne olacak. Bekleyip göreceğiz. Deprem olacak mı olmayacak mı?
Eski 30-03-2006, 03:51   #20
turna
Kaptan

turna kullanıcısının avatarı

Arkadaşlar şov yapmak isteyen kişiyerin oyununa kesinlikle gelmeyelim vede bu adamların söyledikleri laflara kafayı takıp kimse canını sıkmasın.deprem dedenin dediği en doğrusu bana göre,depremin nerede ve ne zaman olacağını kimse bilemez diyor ,doğru söylüyor.bu öğetim üyeleri depremi çok iyi biliyorlardıda bundan öncekileri neden bilemediler.deprem dede öne çıktı onlarda bunu kıskandılar ortaya çeşitli laflar atıyorlar.güneş tutulması bilimsel ama deprem değil,japon'lar bile bu işle çok uğraşıyorlar fakat bu güne kadar bilimsel bır şey bulamadıldr.Herkes sakin olsun ve günlük yaşantısına aynen devam etsin derim.

turna Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları