|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() panter emel görmesin necati abi
![]() kuşlar benden iyi avlanıyor ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan
|
![]() ben bu şekilde avı oldum olası sevmem
![]() ![]() necati biladerim paylaşım güzel ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Veli Emel ablamız Yakında Uzakdoğu yolcusu desene .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Abim sende değişikbir açıdan yorumlamışsın .. Evet geçim kaynağını böyle sağlıyorlar .. Şimdi arkadaşlar av malzemeleri ile yapsınlar ya diyecekler ama .. Bu kardeşler gercekten maddi sıkıntılar yaşayan insanlar .. bizler balık avına bir hobi olarak bakarken, bu olaya 200-300 tl verip malzeme alıyoruz ancak onlar para bulamıyorlar ki nasıl paraya kıyarak alsınlar değil mi ya.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Üstad
|
![]() Ya Necati nerden bulursun bunları..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hayvanların dogası ıle oynayıp onlara manevı olarak ıskence benımde tasvıp etmedıgım bır olay... o kusların dogasında balıkları yakalayıp yemek var... ınsanoglu nasıl bozuyor doganın dengesını en guzel orneklerınden bırısı de bu vıdeo...
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sevgili hemşehrim ben Yenibağlarlı Yasin yani Eskişehirde eskiden (Yek-Dü-Se-Car) Şarapçı Bağlar derlerdi. Ben de Gaziemirde yaşıyorum. Uzun zamandır siteye üyeyim ama giriş yapamadım. Çipuralar harika iyi günler iyi avlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Fikriniz Katılımınız için teşekkürler.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Yasın abi tekrar hoş geldin diyelim o zaman.. Tanışalım müsait olunca .. Yeni bağlar Kartal sokaktan, Yani sizin mahalleden kız aldım ![]() ![]() ![]() ![]() Birçokta arkadaşım vardır oralardan.. Bir ara görüşelim.. Katılım için teşekkürler.. Eskişehirin Sazanı, İzmirin PAŞA sı ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |