|
Su Ürünleri Su ürünleriyle ilgili araştırmalar ve teknik bilgiler. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() biraz komik oldu bu soru ama balıkçılar için türetilmiş çok komik benzetmeler vardı,ben o cevaplar gelir ümidiyle bu soruyu sormuştum. teşekkür ederim Kamil abi.[/b]
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Kamil abi biri bana balıkçının farklı bir tanımını yapmıştı,ozamalar çok hoşuma gitmişti emin değilim ama(bir ucunda yem,diğer ucunda çomak bağlı ipin başında duran.........hatırlıyamadığım) gibi çok komik bir benzetmeydi. ilk duyduğumda bu yakıştırmayı yapan kişiye hak verdim ve çok gülmüştüm. belki bilenleriniz vardır diye bir çağrı yaptım. bakalım balıkçılıkta mizah nasıl oluyor ![]() saygılarımla ustacım.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balık ağının göz açıklığı nedir? | MAVİ FENER | Takım Çeşitleri | 1 | 15-10-2011 16:49 |
Çoklu alıntı nedir? Nasıl kullanılır? Önemi nedir? | Taygun KOCABIYIK | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 10 | 12-03-2010 10:03 |
Tasma nedir,takımlara balık yağı sürmelimidir. | sinan45 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-02-2010 13:19 |
Kar Nedir ? | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 21:39 |
GPS nedir ? | levrek | GPS | 16 | 17-03-2009 15:32 |