![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Öncelikle forumdaki bütün arkadaşlara merhaba demek isterim.
ben foruma üye olduğumdan beri sürekli mesajlarınızı okuyorum benim gibi sizlerden balıkçılıkla ilgili o kadar çok öğrenmemiz gereken bilgiler olduğunu biliyorum.Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. ben balık tutma hevesiyle malzemeciden olta ve kamış aldım dükkandaki arkadaşın bilgisine güvenerek tabiki, ben de bilgi birikim sıfır. ![]() olta :silver stor,new carbon concept,300 m ,5 sec,50-150gr ,cl75cm makina:pelican süper cast 69 ,9ball bearings 8+1 free spod system ,gear ratıo4.9/1 Siz üstadlardan ricam benim bu takımı at çek olarak kullanma şansım ne kadardır. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Forum kuralları gereği imza ayarlarınızı tamamlarsanız sizi tanımış olur hitapta yanlışlık yapmamış oluruz..(Benim İsmimin altında gerekli linkler verilmiştir buradan uyaşabilirsin..) Sorunuza arkadaşlarımızın cevaplayacağını umut ederek almış olduğunuz takımlarla iyi bir av çıkarmanızı temenni ederim.. Şimdiden RASTGELSİN |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Fladen marka(İsveç malı)2.10 at-çek kamışını tavsiye ederim fiyatı oldukça hesaplı 20-25TL.arası ,çift parça kompozitten imal ,çok hafif ve oldukça sağlam,kendim kullanıyorum 1.750gr.levreği hiç zorlanmadan çekebilirsiniz.Pahalı ürünlere gerek yok.Rasgele..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Not: Bu ürünü atçek konusunun üstadı Turgay Sezgin Abimin tavsiyesi ile bende size öneriyorum.pişman olmayacağınıza garanti veririm.
Bu mesaj en son " 18-02-2010 " tarihinde saat 18:58 itibariyle Bornovalı tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.malzemelerinizin teknik bilgilerini ekledimki daha rahat yorum yapılabilsin...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Makina Özellikleri; Çift kalama sistemi ile canlı ve suni yemlerinizi oltaya vuran balığın siz oltayı elinize alana kadar balığı kaçırmadan yemi alıp götürmesini iğneden kurtulmasını engelleyen yeni nesil sistem... Genel Özellikler * Bilya sayısı : 8+1 Bilya * Anında duruş : * Metal Kafa : * Yedek Grafit Kafa : * Devir : * Anti-Titreşim Sistemi : * One Way Clark (Tek Yön Bilyası) * Long Cast Kafa(Atımda rahat çözümü sağlayan Kafa) * Free Spool(Serbest Makara) * Katlanır Metal Kol makinamızın özellikleri bunlar ancak kamışı internette bulamadım.şahsi fikrimi sorarsanız atçek deneyimim sıfır ama bence kıyıdan atçek için pek uygun değil gibi bu takım ama dediğim gibi benim hiç atçek deneyimim yok. Bu mesaj en son " 18-02-2010 " tarihinde saat 17:58 itibariyle discus tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
bu yüzden mümkün mertebe hafif makina kullanmanızı tavsiye ederim. Kamış ile ilgili linki alt tarafa ekledim,ama illede bu kamış olmalı diye birşey sözkonusu olamaz,aynı özellikte başka markalarada bakabilirsiniz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu mesaj en son " 18-02-2010 " tarihinde saat 19:56 itibariyle Bornovalı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba;
Ben at çek konusunu araştırıyorum epey zamandır. Öğrendiğim bilgilere göre makineniz sanki pek uygun değil gibi. Kolunuzun yorulmaması açısından makine ve kamışta mümkün olan en hafif ağırlık kombinasyonuna ulaşmanız gerekiyor. Shimano'nun at çek için çok iyi modelleri var. Ama biraz pahalı. Kamış olarak ben de bir tavsiyede bulunmak istiyorum. LINEAEFFE FIRE SPIN. At çek konusunda çok iyi olan bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine aldım. Çok fazla deneme olanağım olmadı ama hafiflik ve sağlamlık açısından oldukça iyiye benziyor. LINEAEFFE marka bir ürün olması da kalite anlamında güvence veriyor. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rıdvan kardeşim kamış konusunda isabetli bir tavsiyede bulunmuş.Makine konusundada marka belirtmek istemiyorum ama her markanın hafif olan bir modeli olabilir.Şimdiden Rastgelsin.....
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar imza kısmını dolduruyorum fakat bir türlü kaydetmiyor .Yardımlarınızı bekliyorum,teşekkürler..
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() kusura bakmayın...
farkında olmadan halletmişim. Umarım balıklar da böyle fark etmeden gelir oltamıza: ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bak anlatayım sana. şöle kamış bir selam verecek ,Aleykümselam deyip yerinden fırlayacaksın,ziller dansöz oynatacak kadar çalacak,ondan sonra başlıyacak kafa atmaya,çekerken kalamnın cırrrrttttt diye sesini duyacaksın,içinden Allahım misina kopmasın,iğneden kurtulmasın diye bildiğin duaları okuyacaksın,sonra balığın su altındaki parıltısını arıyacaksın gözlerinle,kalp atışların hızlanacak,balığı aldıktan sonrada tebrikller yağacak ve kıritiğini güzel sohbetlerle yapacaksınız.Kritiğini yaparken Odun ateşinde demlenmiş çayı yudumlayacaksın (Oh beeee bir balık tutmuşkadar oldum ![]() Ancak ozaman doyuma ulaşır ve zevkten dört köşe olursun. İşte bizleri balıkçılığa bağlayan en güzel duygular bunlar bence,unuttuğum veya eklemek istedikleriniz varsa sizde yazın dostlar. rasgele.
Bu mesaj en son " 19-02-2010 " tarihinde saat 14:39 itibariyle Bornovalı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kamış ve makine hakkında yardım ve yorumlarınız | ahmetceylan | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 14 | 28-02-2011 10:08 |
tavsiye bekliyorum şişme bot hakkında | massimo35 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 13-03-2008 11:34 |
dam kamış ve makina | cevat2 | Malzemeler ve Bakımları | 7 | 14-08-2007 17:14 |
cormoran makina ve kamış | cevat2 | Malzemeler ve Bakımları | 5 | 18-05-2007 13:33 |