|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan Abi bence senin adın balıklar arasında bir efsane olarak dolaşıyor. O levrekler sırf seni görebilmek, bir imzanı alabilmek için oltana atlayıvermişler
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Balık piyangonun amortisi olmuş.Hem gezdiniz hem kurt döktünüz.Bence bundan iyisi şamda kayısı..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |||
Kaptan
|
![]() Yahu Hasan Abi siz iş bağlamaya gitmediniz mi ??
Bena telefonda öyle dedin, olta atıp balık yakalayacağım demedin !! İnsan banada gel der..; Bende yeni sörflerimi deneme fırsatı bulurdum .. Şaka bir yana hem ticaret hem ziyaret buna denir. ama ben PAŞA görmek isterdim oltanın ucunda tabiiki bu havada Levrek görmekte güzel.. Paylaşım için teşekkürler abim ellenine emeğine sağlık.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gerçekten güzel bir gün geçirmişsiniz.tekrar RASTGELE diyorum....
![]()
![]() |
![]() |
#45 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kısa günün karı dedikleri bu olsa gerek Hasan.Levrek için ayrı dostlarınızla güzel birgün geçirebildiğiniz için ayrı tebrik ederim.
![]() |
![]() |
#46 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() galiba bu benim çok ballı olduğumdandır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inan ben bile bazen kendi kendime çok ballısın Hasan diyorum ![]() bence acemi şansı bu espiriyide bilenler çok iyi biliyor ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ben sana telde serkanlardayım,Serkan ın işi için urla -özbeke gitçez, şimdi kahve içiyoz babası ile sohbet ediyoz dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yav ben denizi bırak oltam yanımdaysa havuza bile olta atarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hasan 64 | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 19-07-2007 22:39 |
Nice yıllara Serkan | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 18-07-2006 21:56 |
Serkan Abi İçin | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 18-12-2005 06:35 |