|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() Selam arkadaşlar.ben siteye gireli 1 ay oldu ama şimdiye kadar bişey yazamamıştım.istanbul da yaşıyorum.çok büyük bi balık avı sevdalısıyım.ailem kuşadasında yaşadığından sık sık oraya gidip balık avlayabiliyorum.istanbulda da zaman zaman gidiyorum ama egenin tadı bambaşka.bu da geçen yaz güvercinlik te yakaladığım antenliler.paylaşmak istedim.herkese rastgele.:) ![]() Buda balıkları yakaladığımız koy.resimdeki küçük tekne de avlanmaktayız. ![]() Bu mesaj en son " 23-02-2010 " tarihinde saat 08:36 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Dostum, önce bu büyük aileye hoş geldin. kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Ve ilk paylaşımın çok güzel, devamını dilerim.
Sizden ricam, kontrol panalinden imza ayarlarınızı yaparsanız (isim,soyisim,doğumtarihi, memleket,kangurubu) sizi hitapta kusur etmemiş oluruz.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım gerçekten güzel harpoon.Daha iyileride bu yıl nasip olur inşallah..Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler gerçekten çok güzel görüntüler.
Bu arada ailemize hoşgeldiniz...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoşbulduk ve teşekkürler imza ayarlarımı da yaptım. Uyarı için sağolun.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yurtsever aramıza hoşgeldin..
![]() |
![]() |
#7 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yurtsever ailemize hoşgeldin.
Gelir gelmezde gözlerimizi şenlendirdin. Çok teşekkürler paylaşım için. Hep diyorum balık sevdası bambaşka birşey. O koyun güzelliği ne öyle ? Tam kafa dinlemek içinmiş.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Evet çok güzel bi yer herkese tavsiye ederim.Kaldığımız motelin sahibi de bizim gibi balık sevdalısıydı.daha motele gireli 1 saat olmuştu ki onun teknesiyle açıldık ve hemen samimi olduk.balık sevdasının insanlar arasında muhteşem bi samimiyet sağladığını orda tecrübe etmiştim.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Evet Yurtsever kardeşim, işte balık aşkı böyle bir şey,Türkiye'nin her yerinde insanın dostları oluyor.Ve yeni yeni dostlar ediniyorsun.Bak mesela sen beni tanımazsın ben seni. Ama şimdilik sanalda dost olduk. belki yarın gerçekte tanışırız. ve genelde de öyle oluyor.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() yurtsever aileye hoşgeldin.paylaşım için teşekkürler inşallah bu sezon daha iyileri rastgelir...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Selam | acemicaylak | Tanışma | 6 | 14-02-2010 21:33 |