![]() |
#11 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Bu iş normal değil Evet sanırım hipnoz etkisi.. Katılım için teşekkürler.. ![]() Abi bence narkoz değil HİPNOZ.. ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Ben olsam yanlarına sokulmam sağları solları hiç belli olmaz.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bir tuhaflık olduğu kesin
Narkozmu hipnozmu bilemem ama iyi cesaret ![]() ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Harika bir olay eline emegine saglık kardeşim.
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Köpek balıklarına burunlarından yapılan temasta veya darbede balığın kısa süreli bir transa geçtiğini defalarca görmüştüm (belgesellerde),aynı şey büyük beyaz içinde geçerli, tam burun ucuna elle sert bir şekilde dokunulduğunda büyük beyaz kafası suyun dışında geri geri yüzerek şoka giriyordu,sanırım bu ona benzer bir durum.
ama cesaret işi tabi.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan
|
![]() can sıkıntısından bak ne güzel şeyler buluyon
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eline sağlık kardeşim çok güzel ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Vallah büyük cesaret
Dalgıç'ı kutlamak lazım... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Üstad
|
![]() Ya Necati kardeşim, nerden bulursun bu videoları. Benim önüme servet koysalar değil o balıkların arasında dolaşmak, bir kilometre yakınına yanaşmam. ama yinede paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben diyecek bişi bulamıyorum bu dalgıçlara.
Cesaret illaki ama deli cesareti birazda. Diyorum ya benden uzak olsunlar, kime yakın olurlarsa olsunlar ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |