|
El Yapımı Kendi Yaptığınız Malzemeleri Bizlerle Paylaşabilirsiniz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() ilginize teşekkür ederim,
Bu aletle 1000 metreye kadar salabilirsiniz, motoru iki devirli olup once yavaş devirden başlayıp sonra hızlanarak balığın kaçmaması sağlanabilir. Bende elimle asılarak balık avlamayı seviyorum ancak 500 metreden balığı elle çekerek almak imkansız, zaten serbest düşmede dibe kadar inmesi 5 dk. dürüyo ![]() Makinalar tamamen paslanmaz çelikten imal edildi bütün yatakları rulmandır, makarası teflondan çekmedir. kullanılan motor otoların cam silgi motorudur. Başka sorularınız olursa cevaplayabilirim. Saygılarımla.. |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.
Emeğinize sağlık güzel bir çalışma. Başarılarınızın devamını dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim, çok güzel. Rötuşlar yapıp, aksam gizlenip seri üretim ile kullanılabilir ve ticari meta haline dönüştürülebilir diye düşünüyorum
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
bu konu ile geçmiş tarihlerde yapmış olduğumuz yazışmaları aşağıdaki linklerde sunuyorum.Burada kullanılması daha işlevsel kolçaklardan tutunda yaşanan sıkıntılara kadar bir çok bilgi mevcuttur. İlk yaptığım çıkrıkta cam silgeç motorunu kullanmıştım,ancak çekeri ancak 4,5 Kg. olduğundan sonrakilerde yan cam motorunu kullandım, çekeri 8,3 Kg kadar çıktı.Tabi bunlar hepsi 12 voltluktu, belki 24 voltlukları daha güçlü olabilir,sevgilerimle [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) Bu mesaj en son " 23-02-2010 " tarihinde saat 20:51 itibariyle Mehmet BODUROĞLU tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Eline emeğine sağlık mehmet ali abi,güzel bir alet yapmışsın
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Derin Deniz balıkları | necobey | Deniz Balıkları | 17 | 10-10-2007 11:11 |
Derin Dip Sarkıtmalarında Hassasiyet. | mozdil | Sarkıtmalar | 14 | 25-09-2007 06:22 |
Alanyada derin su avı.(CIKRIK ile) | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 30-07-2007 11:34 |
GAZİPAŞADA derin su avı | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 30 | 26-04-2007 23:16 |
derin deniz canlıları | Lethe | Deniz Balıkları | 9 | 21-01-2007 22:36 |