|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İlahi Kamil abi akşam akşam iyi güldürdün
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() valla Taygun um, o eşeği bir görsem soracağım ne yaptığını
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Üstad
|
![]() Kamil kardeşim güzel bir konu açmışsın. sağol güldürdün hepimizi.........
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Üstad
|
![]() Erol kardeşim senin tekneninde çalındığını duymuştum.İnanın çok üzülmüştüm.Tekneye alışık bir insan için teknesizliğe alışmak çok zordur.İş durumunu bilmiyorum ama eğer müsaitsen hafta içi istediğin zaman çıkarız balığa.hiç çekinme kendi teknen gibi rahat ettiririm seni...
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kamil hocam bi alemsin valla nerden çıkarıp buldun o fotoyu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Kamil bey valla iyi güldürdün bizi allahta seni güldürsün..
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan
|
![]() Kamil abi alem adamsın vesselam..
Dedim yine kimin teknesini çaldı bunlar..? Ama iyi olmuş allah cezalarını vermiş dedim ve merakla resmi açtım.. Bu yapılır mı be abi.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
göstermiş olduğun samimiyet ve teklifinden dolayı çok teşekkür ederim.Zaten gerek Hasan ın gerekse Taygun un bahsettiği çay muhabetini aklımdan çıkartamıyorum zaten,inşallah en yakın bir zamanda balık bahane deyip muhabbetlere dalarız,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Görürsen söylerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Zavallı Hırsızı bulmuşlar!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kamil Bu mesaj en son " 25-02-2010 " tarihinde saat 11:53 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Fırtınada Sinarit...2.9 kg......Alanyaa..... | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 13-12-2007 20:14 |
tekne avı | ADNAN | Organizasyonlar | 7 | 27-11-2007 12:44 |
Fırtınada Av | Oktay UZDİYEM | ZIPKINLA SUALTI AVI | 11 | 02-03-2007 18:58 |
Şakran (tekne) | uğur karakaya | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 28-02-2007 01:10 |