|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() necati kardeşim harika görüntüler için çok sağol
çok pis gaza geldim ama şimdide gaz şişkinlk yaptı ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ben hazırımda
havalar hazırmı ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() çOK güzel çok
![]()
VEDAT KAZANCIOĞLU BARBAROS TEKNESİ - KUŞADASI 0 537 667 52 67 facebook sayfam için aşağıdaki linki tıklayınız. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abilerin güzeli eminim bu sene çok güzel ortamlarda çok güzel karelere çok güzel videolara paşa team ve bütün bu sevdaya baş koymuş dostlarla birlikte hepimiz imza atacağız.... Hasan abimin tavsiyeleriyle ustalığıyla ve bizlere öğrettikleriyle bu geçtiğimiz yıl bizim için güzel bir yıl oldu...
Bu sene artık daha tecrübeliyiz ...şansımızda yaver giderse ne videolar çekeriz ne videolar oscarlık olur alimallah... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() benim pek yardımım olduğunu sanmıyorum ![]() ![]() benim bildiğim tek birşey sürekli balığa giden balık tutar ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Üstad
|
![]() Necati kardeşim, eline emeğine sağlık. harika bir paylaşım, nefis bir sunum olmuş.Yalnız benim anlamadığım, ikinci videoda Hasan kardeşim olta atmak için denize giryor.oraya kadar güzel bir problem yok.... Ama oltayı sanki denizden karaya doğru atıyormuş gibi bir izlenim doğdu bende.Yoksa herkez denizden tutuyorda Hasan kardeşim karadan mı tutuyor balıkları.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team İş Başında... | adolomorola | DENİZ AVI KARADAN | 121 | 21-04-2010 21:58 |
Paşa Team Karareis'te... | discus | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-03-2010 21:13 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |