|
Satıyorum 2. el yada kullanılmamış malzeme arayanlar, satanlar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhabalar
Konumuz dışında olsada rastgelsin'den dostlara satılmasına sevineceğim için ilanımı burayada yazmak istedim. Yaklaşık 1 yıl önce aldığım masaüstü bilgisayarımı satıyorum. Akşamdan akşama 2-3 saat kullandım. Yüksek sistem gereksinimine ihtiyaç duyan programları kullanıyorum ve çok memnunum. Satmamın sebebi odamda fazla yer kaplıyor bunu satıp üzerine ekleyeceğim parayla bir laptop almak. Neyse bu kadar açıklamadan sonra özelliklerini yazayım. Monitör 17 inç crt monitör (tüplü ve ekranı bombeli olan tip yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum yerinden kıpırdamadı hiçbir arızası olmadı ki bu model taş gibidir değim yerindeyse 170 E5) İşlemci amd phenom x3 triple core 2.1 ghz Anakart asus M3A78EM amd780g (internetten bakabilirsiniz desteklemediği şey yok farklı işlemcileri vs. desteklemekte, hdmi çıkışı vs. bir çok özelliği mevcut) 2 gb ddr2 800 mhz kingston ram ekran kartı sapphire ati ult hd4670 (128bit) 512 mb ddr3 samsung 320 gb hdd (dönüş hızı 720) samsung dvd yazıcı ve kart okuyucu mevcut Fiyat toplam 700 TL, kargoyu alıcı öder, İzmir içi elden teslim alabilirsiniz. Hiçbir upgrade yapmadan uzun süre kullanılabilecek bir bilgisayar, çok özenerek toplamıştım kıyamıyorum satmaya o derece.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Alana satana hayırl olsun.Özellikler iyiymiş..
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hayırlısı olsun Taygun,gerçekten de özenerek toplamışsın,fiyat olarak gayet makul.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Taygun kardeşim, alana satana hayırlı olsun.Leptop alırken iyi araştır, bağzı markaların bağzı serileri servisten gelmiyor.Benim ki gibi...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Monitör hariç bütün özellikler gerçekten çok güzeL. Umarım dilediğin satışı gerçekleştirebilirsin.
Rastgelsin ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzel bir bilgisayar.
Fiyatıda makul bence. Umarım bizden birisinin evine gider ![]() Alanada satanada hayırlısı olsun.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() iyimiş fiyatta makul alanada satanada hayırlısı olsun
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hayırlısı olsun TAYGUNUM.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() Kardeşim hayırlı müşteriler..
Cihaz güzel ve özellikli .. Alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun diyelim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
satılık akvaryum | mustafa_68b | Akvaryum | 0 | 03-12-2009 21:29 |
Çağımızın hastalığı...Bilgisayar bağımlılığı... | ishak BALLICA | SAĞLIK | 7 | 13-02-2008 12:43 |
Bilgisayar terimlerinin Osmanlıca Mealleri | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 26-07-2006 10:32 |