![]() |
#21 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet kekeme lidaki konusuna bir açıklık getirmek gerekiyor sanırım
![]() Lidakilerden biri tam dudağının ucundan yakalanmış 29-30 metre yukarıya o şekilde gelmiş. Gelir gelmezde teknenin içine düştü. Fora Serkan damağı sıyırmış iğne dudağına takılmış dedi, bende hayır oltayı alıp gitmedi, pepepepepepe dudağıyla oynarken aldım ben onu dedim. Arka taraftan Mehmet abide Taygun senin lidaki kekemeymiş herhalde pepepepep yaptığına göre dedi tabii biz kahkahalara boğulduk Çeşmealtı kıyılarından duyulmuştur gülüşmemiz yani o derece ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() evet sevgili taygun fotoları yükleyebildi ensonunda tabi bu kadar gecikmesinde benimde payım çok büyük
![]() gerek kaptanımızın güler yüzlüğü, fora serkanın espirileri cana yakınlığı taygun kardeşim ve benim güzel bir gün geçirmemize yetti zaten balık olmasada olurdu ![]() ![]() kekeme bir lidaki bile yakaladı ![]() ![]() iğne dudağındaymış kaçabilirdi dedi taygunda abi yemi tam yememişti pe pe pe yapıyordu yani yemi hafifçe emiyordu dedi bende pe pe pe yi duyunca dayanamadım kekemedir o zaman o balık dedim tabi ben bunu deyince hepsi koptu gülme krizine girdi ondan sonra başladık sevgili hasan abini kulaklarını çınlatmaya hasan abi çok balık yakalamıştır ama kekeme olanını yakalayamamıştır deyip gülerken sevgili kaptanımızın telefonu çaldı arayan hasan abimizmiş (herhalde kulakları çok çınladı) kaptanımız hasan abime bilgi verirken sor bakalım dedim hiç kekeme balık yakalamışmı hasan abi oda onu yakalasa yakalasa taygun yakalamıştır deyince bizde gene kahkahalar yükseldi hasan abi telefonu kapattıktan sonra tabi bu arada taygun gene güzel bir lidaki çekti kaptanımıza biz gene çayı hakettik hadi bakalım çaylar senden olsun dedik oda sağolsun hemen çayı hazırladı muhabbet arasında kaptanımıza ( bunlar aramızda kalsın kaptana söz verdik kimseye söylemiyeceğiz diye)ya dedik taygun sana yakaladığı lidakiyi öptürdü üstat olarak bunu millete nasıl açıklayacaksın bu gün taygunun üstat olduğunu gördük seni solladı deyince aman ha çocuklar bunu raporda yazmayın madara olmayayım arkadaşlara deyince tamam ya yazmayız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama arkadaşlar uzun sözün kısası çok ama çok harika bir gün geçirdik en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum. eniştemin son anda işi çıkıp balığı gelememesine rağmen bizi ikinci limana götürmesi sabahın köründe bende biraz burukluk yarattı o gelemediği için ama hırs yaptım havalarda müsade ederse haftaya pazartesi veya salı eniştemi alıp soluğu kaptan süleyman abimizin yanında alacağız gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur. sevgi ve saygılarımla hoşça kalın |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu mesaj en son " 03-03-2010 " tarihinde saat 13:51 itibariyle mehmetulas tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() tago lidakileri koparmışsın yüzün gülüyor afiyetle, muhabetle yersin inşallah. yer neresi kerteriz verde bakalım bizde yakalayabilicezmi.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() Şu kekeme konusuna gelince kekeme olsun bizim olsun ![]() Keyifli ve bereketli bir gün geçirmişsiniz maşşallah. ALLAH(C.C.) Muhabbetinizi bozmasın. Avlarınız her daim bereketli olur inşallah. Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah, çok güzel bir gün geçirmişsiniz.
Allah muhabbetinizi artırsın. Lidakilerde maşallah çok güzel...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() oh ya
![]() Sonunda giderebildik merakımızı. Tekrar tebrikler ekibe. Güzel bir gün geçirmişsiniz.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() taygun süleyman abi sizi tarlanın ortasına bırakmış
![]() maşallah hızınıza lidakıler, mercanlar yetişememiş kovayı, tekneyi doldurmuşsunuz ![]() afiyet olsun
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() vallahi süper bir av olmuş,hepinizi yürekten kutlarım.
en kötü avınız böyle olsun,rasgelsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() anlatımından dolayı seni tebrik ederim.selamlar fora
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ben de artık hobiciyim. | Lethe | Akvaryum | 10 | 21-10-2011 11:17 |
Çakmaklı daki teknemiz artık yok | nevzat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 13-11-2007 15:53 |
İnternetim bağlandı ve artık sizlerleyim... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 18-06-2007 09:18 |
Kuş Cenneti Artık Korumasız | aserkansatı | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 8 | 05-06-2007 21:02 |