![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Kalamar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Matya gibi eti sert olduğu için dayanıklı bir yem olan kalamar uzun süreli bırakmalarda büyük balık için etkili bir yemdir. Saklaması oldukça sorunsuzdur. Buzdolabında uzun süre, derin dondurucuda ise aylarca bozulmadan saklanabilir. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Şimdiye kadar tuttuğum en güzel balıkları taze kalamar kollarını iğneye takarak tuttum.Sabah avlarında çok verimli
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ellerine sağlık abim Afiyet şeker olsun.... ![]() Bizde kalamar kolları ile hayatımın en çok balığını yakaladık.. 2 satte 550 parça MANDAGÖZ MERCAN... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bende kıyı avlarında bir ad. oltamı kalamar yada sübye ile bırakıp genelde güzel balıklar yakaladığımı tecrübelerim arasına koymuştum.
Sülünez ile bol bol yem kaptırınca imdadıma genelde kalamar ve sübye koşar ![]() Teşekkürler Necati paylaşım için ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Demekki Kalamar Yabana atılacak bir yem değilmiş.. Tecrübelerimiz ile sabit tir.... Katılımın için ben teşekkür ederim Mehmet Abi.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Özelliklede bu kalamar EŞİ ile birlikte avlananların vazgeçemeyeceği bir yem
![]() ![]() ( Yazmasam daha iyi olacaktı ama, sağlık açısından ![]() ![]() Takıyorsunuz iğnenize ve saatlerce bir daha uğraşmanıza gerek yok ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kalamarı denize indirseniz beni bile yakalarsınız
![]() ![]() Ama gelgelelim aşşağıda parazit balık dediğimiz izmarit, ısparoz, gopez vs. varken mercan, lidaki vb gibi kalite sayılabilicek balıkları yakalamak için kullanabilicek yegane yem olduğunu düşünüyorum. Yemin sertliği ve iğneye oturuşu balıklar için gayet tatmin edici bir yem olduğunu önplana çıkarıyor.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gerçekten çok verimli bir yem. Genel olarak bacakları iğneye solucan gibi takma şekliyle kullanırım ben ki tekneyle çıktığımda ufak tefek balıklar ortalıktayken aynı yemle 4-5 balık tuttuğumu bilirim. Tabii hırsız iğnede harikalar yarattığını söylemek isterim özellikle mercan bayılıyor bu kalamar ve sübyeye. Kıyıdan avlarda da tabiki kullanılabilir, ekim ayında gezmek amaçlı gittiğim Çeşmede 2-3 lidaki almıştım 1 saat zaman içerisinde.
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik Bu mesaj en son " 05-03-2010 " tarihinde saat 10:26 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mamun Yem Olarak Nasıl Kullanılır | Necati ARAT | Çimçim,Karides,Teke,Mamun | 17 | 22-02-2012 10:23 |
Sardalya Yem Olarak Nasıl Kullanılır | Necati ARAT | Sardalya, Akyem | 12 | 08-11-2011 22:50 |
Madya Yem Olarak Nasıl Kullanılır | Necati ARAT | Madya, Midye | 20 | 08-11-2011 22:47 |
Sülünes Yem Olarak Nasıl Kullanılır | Necati ARAT | Sülünez | 13 | 30-08-2011 20:08 |
Teke Yem Olarak Nasıl Kullanılır | Necati ARAT | Çimçim,Karides,Teke,Mamun | 13 | 04-03-2010 15:41 |