|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
VİP ![]()
|
![]() Uğur kardeşim kutlarım.Güzel bir gün geçirmişsiniz.Tebrikler.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Turgay Abim. Saygılar
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Organizatör
|
![]() Uğur kardeş yahya kaptan ı ertanla beraber bizde 3 hafta önce ziyaret etmiştik maşallah sizede balıları buldurmuş muteşem bir insan yahya kaptan ne söylerse onu yapmakta fayda var yem konusunda ve onun kullandığı olta takımını ineceledın mı farklı bir oltası var , afiyet bal şeker olsun. Ayrıca o gün telefonun şarjı bitmişti yoldakı görüntüleri çekmışsin benım hep aklımda olan tam masa üzeri görüntü olabilecek manzaralar vardı çekemedım.
ADNAN DİNSEL 05.04.1961 İZMİR 0 Rh+ EMEKLİ Bu mesaj en son " 16-03-2010 " tarihinde saat 00:10 itibariyle ADNAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() uğur abi cok güzel keyifli bir gün geçirmişsiniz..
güzel av olmuş, tebrık ederim
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok teşekkürler Veli. Sevgiler
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kartallar muhabbetiniz daim olsun İnşallah, afiyet bal şeker olsun.
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kartal timi bende kutlarım.Keyifli bir gün geçirmişsiniz.Ayrıca Yahya kaptanla av yapmakta oldukça zevkli ve bereketli oluyor.
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Üstad
|
![]() Uğur seni ve aileni tebrik ederim güzel bir gün geçirmişsiniz. Bir dahakine daha verimli avlar geçirmeniz dileğimle..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team 2010 Açılışını Yaptı | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 44 | 24-02-2010 08:37 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team 2010 Takvimini Sunar | Necati ARAT | Dökümanlar ve Makaleler | 17 | 14-12-2009 09:37 |
Foca'da Balık Avı icin acemiye yardım | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 28-01-2008 21:30 |