|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#71 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu saatin analog kısmı nasıl ayarlanıyor?
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#72 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bende fishing gear AQW-101 D1 aldım enlem ve boylam nasıl giriliyor? anlatırsanız sevinirim teşekkürler...
![]() |
![]() |
#73 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() türkçe kılavuz linkini yollarmısınız yada banada mail atarmısınız macerkan@yahoo.com ilginize şimdiden tesekkurler...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kılavuzu omer_381@hotmail.com adresine yollarsanız memnum olurum
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bende ilk kez duydum ve araştırdım biraz.
Gitti gidiyorda fiyatı 56 TL yazıyor. Halen Türkçe kullanma klavuzuna ulaşabiliyorsak bende almayı düşünebilirim. ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Özellikleri : CASIO AW82 POPÜLER FISHING GEAR SİLİKON KORDON - 3 Katlamalı Tek Basmalı Klips - Bombeli Cam - 50M Su Geçirmezlik - 12/24 Formatı - Tam Otomatik Takvim - Alarm Tekrar Fonksiyonu - 3 Alarm - Sessizlik Fonksiyonu - Kronometre - Geri Kronometre - 10 Yıl Pil Ömrü - Işık - İkinci Saat - Ay Durum Göstergesi - Avlanma Zamanı 46,80mm x 40,00mm x 13,50mm (H x W x D) x 34gr.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Türkçe Klavuz olan arkadaşlardan banada gönderen olursa sevinirim.
ahmet_kanmaz@hotmail.com Şimdiden Teşekkürler. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() türkçe kılavuzu pdf dosyası olarak var,isteyen arkadaşa mail olarak atabilirim.
![]() |
![]() |
#78 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() banada gönderirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür edrm.
tokmaktorun@hotmail.com |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |||
Kaptan
|
![]() arkadaşlar bendede kara avcılıgı için olan awm-701 var ay görünümü tutuyor turkce kılavuzu buluna bilirmi
![]() |
![]() |
#80 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Şu an elimde mevcuttur isteyen olursa bana MSN ahmet_kanmaz@hotmail.com dan ulaşabilir
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Casio fishing aw82 türkçe kılavuz arıyorum | der76 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 22-11-2011 20:20 |
casio protrek saat | mesir | Satıyorum | 2 | 04-10-2010 13:15 |
2 saat kaldık | eminkaya | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 21-06-2008 11:21 |
gps libalık bulucu saat | theimam35 | GPS | 21 | 09-05-2007 14:23 |
casio mrt 200k-2v daliş saati | theimam35 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 5 | 09-02-2007 21:56 |