|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
.......... Bu mesaj en son " 31-03-2010 " tarihinde saat 07:34 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() güzel bir av olmuş paylaşımda çok güzel ama birde anlatım olsaydı. fotolar da büyük olmasaydı harika olacaktı.
![]() ama olsun önemli deyil gerekli düzeltmeler yapılacaktır ![]() elinize kolunuza sağlık ![]() ![]() Bu mesaj en son " 30-03-2010 " tarihinde saat 17:47 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() şu anda resimleri düzeltmeye uğraşıyorum.Anlatım kısmına gelince o yönden özürlüyümdür,kusura bakmayın. teşekkürler
.......... Bu mesaj en son " 30-03-2010 " tarihinde saat 18:13 itibariyle seabream tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler güzel bir av günü geçirmişsiniz afiyet olsun
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan
|
![]() ben zaten resimleri düzeltmiştim
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() teşekkür ederim. darısı size,hepinize rastgele
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler, ilk fırsatta ıldırıdan bende cıkmayı dusunuyorum
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() cok guzel bır av ve gun olmus tebrıkler... allah daha ıyılerını nasıp etsın.... avınız sohbetınız daım olsun
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ortam harıka ee balılkarda ole tabı ama bırazda anlatım olsa tam kıvamında olurdu paylasım ıcın tesekkurler
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Av için tebrik ederim. Güzel avlarınızın devamını dilerim..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
13 Mart 2010 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 19-03-2010 08:15 |
14.03.2010 Çeşme-Ildırı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 19-03-2010 00:08 |
Kurtları Dökelim Artık 02 Mart 2010 | Taygun KOCABIYIK | Süleyman Karabulut | 51 | 09-03-2010 09:18 |
21 kasım 2009 cumartesi çeşme/ ıldırı balık avı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 25-11-2009 22:33 |
04, mart cumartesi | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 2 | 05-03-2007 09:48 |